Ankara Valisi Vasip Şahin, yetim çocuklarla iftar programında buluştu

Ankara Valisi Vasip Şahin, İlim Yayma Cemiyeti Ankara Şubesi’nin düzenlediği iftar programına katıldı. Yetim çocuklarla bir araya gelen Vali Vasip Şahin, yetim çocuklara katlı sağlayanlara teşekkür etti.

Ankara Valisi Vasip Şahin, yetim çocuklarla iftar programında buluştu

Ankara Valisi Vasip Şahin, Yetimler Günü vesilesiyle İlim Yayma Cemiyeti Ankara Şubesi’nce gerçekleştirilen iftar programına katıldı. Vali Vasip Şahin programda Ramazan ayının bereketini yetim çocuklarla paylaştı. Düzenlenen programda bir de konuşma yapan Vali Vasip Şahin, yetim çocuklara katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Yeminleri korumanın ve sahiplenmenin bir insani sorumluluk olduğunu belirten Vali Vasip Şahin, özellikle Ramazan ayında merhamet duygularının ön plana çıkarılması gerektiğini ifade etti.

YETİM ÇOCUKLAR İLE İFTAR YAPTI

Ankara Valiliği’nden düzenlenen iftar programına dair şu açıklama yapıldı:

“Vali Vasip Şahin, bu akşam iftar bereketini Ramazan-ı Şerif’in 15’inci günü idrak edilen Yetimler Günü kapsamında; İlim Yayma Cemiyeti Ankara Şubesi’nce gerçekleştirilen iftar programında yetim yavrularımızla birlikte paylaştı.

Vali Şahin, yetimlerimizi emanet bilip, koruyup kollayarak sahiplenmenin inancımızın ve insani sorumluluğumuzun bir gereği olduğunu ifade ederek, Ramazan ayının manevi ikliminde milletimizin merhamet, dayanışma ve paylaşma gibi değerlerinin ön plana çıkarılması gerektiğini vurguladı.

Vali Şahin, yetim çocuklarımıza yönelik çalışmaları destekleyen ve katkı sağlayan kişi ve kuruluşlara teşekkür ederek, en değerli emanetlerimiz olan çocuklarımıza sağlıklı ve güzel bir gelecek dileğinde bulundu.”

Ankara Valisi Vasip Şahin, yetim çocuklarla iftar programında buluştu

Ankara Valisi Vasip Şahin, iftar programlarında kentte farklı vatandaş grupları ile bir araya gelmeye devam edecek. Vali Vasip Şahin’in bu programlarına dair bilgilendirmeler Ankara Valiliği tarafından yapılıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER