Ankara ve çevresi için Meteoroloji'den uyarı! Kuvvetli yağış bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara ve çevresindeki illeri uyararak, yarın kuvvetli sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Ankara ve çevresi için Meteoroloji'den uyarı! Kuvvetli yağış bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara ve çevresindeki iller için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. Sosyal medyada paylaşılan uyarıda, vatandaşların yağışa karşı tedbirli olmaları gerektiği belirtildi.

Son günlerde Ankara dahil birkaç şehirde şiddetli yağışlar etkisini gösteriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan tahmine göre, yarın bazı şehirlerde sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hangi bölgelerde kuvvetli yağış beklendiğine dair bir bilgi paylaşıldı. Eski adı Twitter olan X hesabından "Meteorolojik Uyarı" başlığı ile paylaşım yapan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, şu ifadeleri kullandı:

"11.07.2024 Perşembe Günü Çankırı, Çorum, Kastamonu, Kırıkkale, Ankara'nın Kuzey ve Doğusu ile Bolu'nun Doğusunda Yerel Kuvvetli Yağış Bekleniyor!"

Ankara ve çevresi için Meteoroloji'den uyarı! Kuvvetli yağış bekleniyor!

Ankara ve çevresindeki iller için yarın kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan tahmine göre, yarın Çankırı, Çorum, Kastamonu, Kırıkkale, Ankara'nın kuzey ve doğusuyla Bolu'nun doğusunda yerel olarak kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Paylaşımda vatandaşlardan yaşanabilecek su baskını, sel, ulaşımda aksamalar gibi aksaklıklara karşı dikkatli olmaları istendi. Yarın etkisini göstermesi beklenen yağışların saat 12.00'de başlayıp, saat 20.00'de bitmesi öngörülüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER