Ankara Yenimahalle'de 145 bin TL'ye konut alanı imarlı arsa fırsatı!

Elindeki birikimi bir yerde değerlendirmek ya da mal sahibi olmak için arayış içinde olanlar için önemli bir ilan yayınlandı. Söz konusu ilan Ankara'nın Yenimahalle ilçesi özelinde oldu.

Ankara Yenimahalle'de 145 bin TL'ye konut alanı imarlı arsa fırsatı!

Günümüzde bulundukları konumlar ya da üzerinde yapı inşa etme serbestliği olmasından ötürü bir çok arsa çok yüksek miktara satılıyor. Bu nedenle arsa almak ve onu istediği doğrultusunda kullanmak isteyen insanlar yayınlanan ilanları yakından takip ediyor.

ANKARA'NIN KALBİNDE ARSA

Bu kapsamda Ankara'nın merkez ilçelerinden Yenimahalle'de arsa sahibi olmak isteyenler için belediyeden önemli bir ilan geldi. Söz konusu ilanda Yenimahalle ilçesinin Yakacık mahallesinde konut alanı imarlı arsa için ihale düzenlenecek.

Açık teklif usulü olarak satılacak taşınmaz için istenen geçici teminat bedeli ise 145.695.TL oldu. Söz konusu ihale 1 Ağustos 2024 günü gerçekleştirilecek. İhale Yenimahalle Belediye Başkanlığı hizmet binasında toplanan Encümen huzurunda gerçekleştirilecek.

Ankara Yenimahalle'de 145 bin TL'ye konut alanı imarlı arsa fırsatı!

Ankara Yenimahalle'de 145 bin TL'ye konut alanı imarlı arsa fırsatı! - Resim : 2

Ankara Yenimahalle'de 145 bin TL'ye konut alanı imarlı arsa fırsatı! - Resim : 3

BAŞKENTTE MÜLK SAHİBİ OLMANIN AVANTAJI

Ankara genelinde taşınmaz mülk sahibi olmanın diğer şehirlere göre daha önemli olmasından dolayı vatandaşlar bu ilanlara yakından ilgi gösteriyor. Belediyeler bu nedenle kendi irtibat hesapları ya da resmi kurumlar üzerinden ilanlar yayınlıyorlar.

Ankara halkı da bu ilanlara yakından ilgi gösteriyor. Gerekli şartları sağlayanlar direk ilgili birime başvuruda bulunabiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER