ANASAYFA Ankara Ankara Yenimahalle'de 2 kişiyi yaralayan 8 şahıs tutuklandı

Ankara Yenimahalle'de 2 kişiyi yaralayan 8 şahıs tutuklandı

Başkentte huzuru bozan ve başka insanlara zarar verenler birer birer yakalanıyor. Son olarak Adam yaralama ve gasp suçuna karışan şahıslar kısa sürede yakalanarak cezalandırıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara Yenimahalle'de 2 kişiyi yaralayan 8 şahıs tutuklandı

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde suç işleyen şahısları yakalayarak adalete teslim etme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Yenimahalle'de Nisan ayının başlarında yaşanan olay hakkında karar verildi.

ADAM YARALAMA VE GASP SUÇU İŞLEYENLER CEZALANDIRILDI

Yeşilevler mahallesinde yaşanan olayda edinilen bilgiye göre kalabalık bir grup iki vatandaşı hem yaraladı hem de cep telefonu ile 7 bin TL paralarına el koydu. Şahısların başına gelen durumdan sonra emniyet birimlerine haber verildi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı.

Ankara Emniyet Müdürü Asayiş Şube ekipleri yaralama ve gasp suçunu işleyen şahısların yerlerini tespit ederek gözaltı işlemini başlattı. Yapılan operasyonu 1'i çocuk 10 kişi yakalandı. Şahıslar gerekli işlemlerin yapılması için ekipler eşliğinde emniyete götürüldü.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Yapılan soruşturma kapsamında 10 kişiden çocuk şahıs ve bir kişi daha adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken geri kalan 8 kişinin tutuklanmasına karar verildi. Tutuklanan şahıslar cezalarını çekmeleri için cezaevine gönderildi. 

Ankara'da suç işleyenlere karşı tolerans gösterilmeden operasyonlar aktif olarak devam ediliyor. Nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu ve metropol şehirlerden olan Ankara'da huzurun bozulmaması adına ilgili emniyet birimleri gerek yerel gerek eş zamanlı operasyonlara imza atıyor. Operasyonların artarak devam etmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç ilçe genelinde denetimlerini sürdürüyor

Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç ilçe genelinde denetimlerini sürdürüyor