Ankara Yenimahalle'de 67 adet altın sikke ele geçirildi

Yenimahalle'de gerçekleştirilen tarihi eser operasyonunda 67 adet altın sikke ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli şahsın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Ankara Yenimahalle'de 67 adet altın sikke ele geçirildi

Ankara Yenimahalle'de tarihi eser operasyonu gerçekleştirildi. Operasyon sonucunda 67 adet sikke altın ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, Ankara'da çeşitli çalışmalar gerçekleştirerek, olumsuz durumların önüne geçmeye devam ediyor. Ekipler, Ankara Yenimahalle'de tarihi eser operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda 67 adet sikke altın bulundu.

ROMA, GREK VE BİZANS DÖNEMİNE AİT OLDUĞU BELİRLENDİ

Başkent Ankara'da Roma, Grek ve Bizans dönemine ait olduğu belirlenen 67 adet altın sikke ele geçirildi. Ankara Yenimahalle'de yapılan operasyon, Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Yenimahalle'de bir adrese düzenlenen operasyonda, Roma, Grek ve Bizans kültürüne ait olduğu değerlendirilen 67 adet sikke altın ele geçirildi.

Olayla ilgisi olduğu belirlenen bir şüpheli için yakalama çalışmaları başlatıldı. Şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor. Anadolu Medeniyetleri Müze Müdürlüğü, sikkelerin asıl nitelik ve değer tespitini yapacak.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER