Ankara Yenimahalle'de boş arazide erkek cesedi bulundu

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan boş arazide henüz kimliği tespit edilemeyen bir erkek cesedi bulundu.

Ankara Yenimahalle'deki mahalle sakinleri, boş arsada hareketsiz yatan bir kişi gördü. Hayatını kaybettiği tespit edilen kişiye dair henüz bir bilgi edinilemedi.

Ankara Yenimahalle'de boş arazide bir ceset bulundu. Yerde birinin cansız yattığını gören vatandaşlar büyük korku yaşadı. Yenimahalle ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde korku dolu anlar yaşandı. Mahalle sakinleri, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan boş bir arazide birinin yerde hareketsiz yattığını fark etti.

KİMLİĞİ TESPİT EDİLEMEDİ

Çevredeki vatandaşlar yerde hareketsiz yatan kişiyi görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri, vatandaşların ihbarı üzerine Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan boş arsaya gitti. Olay yerine giden sağlık ekipleri, arazide yerde yatan kişinin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Mahalle sakinleri ise olay sonrası büyük korku ve panik yaşayarak, hayatını kaybeden kişinin kim olduğunu merak etti. Yaşanan olay, hayatını kaybeden kişinin yakınlarına haber verilmek istendi ancak kişinin kimliği henüz tespit edilemedi.

Yenimahalle ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde boş arsada bulunan ve kimliği tespit edilemeyen kişinin kesin ölüm nedeni otopsi sonrası belirlenecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı