Ankara Yenimahalle'de camı silerken 7'nci kattan düşen kadın yaşamını yitirdi

Başkent Ankara'da çeşitli asayiş olayları yaşanırken bu olaylar da basına yansımaya devam ediyor. Son olarak Ankara'da 7'nci kattaki evinin camını silerken düşen kadının yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Başkent Ankara'da yaşanan asayiş olayları kamuoyunun bilgisine sunulmaya ve basına yansımaya devam ediyor. Bu çerçevede son olarak Ankara'nın Yenimahalle ilçesinden bir haber geldi.

Ankara'da evinin camını silmeye çalışan bir kadının 7'nci kattan düşerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

CAM SİLERKEN 7'NCİ KATTAN DÜŞEN KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Olay, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yer alan bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 58 yaşındaki M. K., 7'nci kattaki evinin camlarını sildiği esnada dengesini kaybederek yere düştü.

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Düştüğü yerde hayatını kaybettiği belirlenen 58 yaşındaki M. K.'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, olayla ilgili inceleme başlatıldığı ifade edildi.

Ankara Yenimahalle'de camı silerken 7'nci kattan düşen kadın yaşamını yitirdi

DENGESİNİ KAYBEDİP 7. KATTAN DÜŞEN KADININ DÜŞME ANI KAMERADA

Ankara'da evinin camını silerken dengesini kaybeden 7'nci kattan düşerek hayatını kaybeden kadının düşme anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, sabah 05.30 sıralarında Yenimahalle ilçesi Susuz Mahallesi Akıncılar Caddesi'nde yer alan bir sitede meydana geldi. 7'nci kattaki evinin camını silmeye çalışan 58 yaşındaki M. K., dengesini kaybederek yere düştü. Düştüğü yerde hayatını kaybettiği belirlenen Kahya'nın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Kahya'nın yarın Susuz Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER