Ankara Yenimahalle'de çıkan kavga karakolda bitti

Ankara Yenimahalle'de 2 erkek ve 1 kadın tartışmaya başladı. Kavga nedeniyle şikayetçi olan şahıslar, karakola götürüldü.

Ankara Yenimahalle'de çıkan kavga karakolda bitti

Ankara Yenimahalle'de 2 erkek ve 1 kadın arasındaki çıkan kavga karakolda bitti. Polis ekiplerinin olay yerine gelmesi üzerine kavga sonlandı.

Ankara Yenimahalle'deki kavga olaylarına bir yenisi daha eklendi. Başkent'te çıkan kavga karakolda bitti. Yenimahalle Şentepe'de iki şahsın kavgası, polisin gelmesiyle son buldu. Şahısların birbirlerinden şikayetçi olması üzerine taraflar karakola götürüldü.

TARTIŞMANIN NEDENİ BİLİNMİYOR

Edinilen bilgiye göre, olay gece saatlerinde Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Şentepe Mahallesi'nde meydana geldi. 2 erkek ve 1 kadın önce sözlü tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle 2 erkek şahıs birbirine girdi. Tarafların tartışmasının sebebi henüz öğrenilemedi. Mahalle sakinleri ise kavga nedeniyle korku dolu anlar yaşadı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgayı gören mahalle sakinleri, kavga çıktığını yetkililere bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine Şentepe Mahallesi'ne polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine polis ekiplerinin gelmesiyle kavga son buldu.

Yaşanan kavgada yaralan olup olmadığı ise merak ediliyor. Kavgada yaralanan kimsenin olmadığı biliniyor. Polis ekipleri, kavga nedeniyle birbirlerinden şikayetçi olan şahısları karakola götürüldü.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER