Ankara Yenimahalle'de pompalı tüfek dehşeti!

Başkent'te gündüz gözüne yaşanan olay yürekleri ağıza getirdi. Bir şahsın park yeri kavgasından dolayı pompalı tüfek ile rastgele etrafa ateş açtığı öğrenildi.

Başkent Ankara yeni haftanın ilk gününde korku dolu anlar yaşadı. Şehrin merkez ilçelerinden olan Yenimahalle'de pompalı tüfek ile bir şahsın etrafa rastgele ateş açtığı haberleri gündeme oturdu.

Haberin ardından vatandaşlar olayın detaylarını araştırmaya başladı. Aşağı Yahyalar mahallesinde yaşandığı öğrenilen olayda bir şahsın komşusu ile yaşadığı park sorunu sonrası sinirlerine hakim olamayarak etrafa ateş açmaya başladı. Olay esnasında evlerinde bulunan vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Gündüz gözüne yaşanan olay Ankaralılar tarafından şaşkınlık ile karşılandı.

Ankara Yenimahalle'de pompalı tüfek dehşeti!

ANKARA'DA KORKU DOLU ANLAR

Pompalı tüfek ile sokak ortasında yaşanan olay sonrasında akıllara gelen ilk soru herhangi bir can kaybı ya da yaralanma durumu yaşanıp yaşanmadığı şeklinde oldu. Olayda şahsın etrafa rastgele ateşler açmasına rağmen herhangi bir can kaybı ya da bir yaralanma durumunun yaşanmaması vatandaşlara derin bir oh çektirdi. Korku dolu anlar yaşanmasına sebep olan şahıs ise olaya şahit olan vatandaşların emniyet güçlerine haber vermesinin ardından gözaltına alındı.

Akıllara durgunluk veren, mahalle ortasında gündüz gözüne yaşanan pompalı tüfekle dehşet anları çevrede bulunan bir vatandaşın kameraya alması ile görüntülendi. Polislerin şahsı gözaltına aldıktan sonra gerekli incelemeyi yapıp gerekli cezayı almak üzere şahsı gerekli birimlere yönlendirmesi bekleniyor.