Ankara'da 10 bin liralık takı hırsızlığı! O anlar anbean kaydedildi

Başkent Ankara'da tam 10 bin liralık takı hırsızlığı, güvenlik kameralarıyla anbean kaydedilirken, hırsızların o halleri görenlere yok artık dedirtti.

Başkent Ankara'da bir takı dükkanında yaşanan hırsızlık, anbean güvenlik kamerasıyla kaydedilirken, hırsızlar tam 10 bin liralık gümüş zinciri çaldı.

Olay, Ankara'nın Çankaya ilçesinde, 8 Mart günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Lütfü K.'nın dükkanına gelen şahıs ve daha sonradan yanına çağırdığı arkadaşı, önce müşteriymiş gibi konuşmaya başladı.

Ardından hırsızlardan biri, işletme sahibi Lütfü K.'nın dikkatini dağıtırken, diğeri ise el çabukluğuyla rafta duran gümüş zinciri alıp cebine koydu.

Ankara'da 10 bin liralık takı hırsızlığı! O anlar anbean kaydedildi

10 BİN LİRALIK HIRSIZLIK!

Hırsızlar, tam 10 bin liralık gümüş zinciri çaldıktan sonra hızla dükkandan ayrıldı.

O anlar anbean güvenlik kamerasıyla kaydedilirken, işletme sahibi Lütfü K. hırsızlar dükkandan ayrıldığında durumu fark ettiğini söyledi.

‘’ARKALARINDAN KOŞTUM AMA YETİŞEMEDİM''

Lütfü K., yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili yaptığı açıklamada, şahıslardan önce birinin dükkana geldiğini ve çelik zincir alacağını söylediğini, ardından ise şahsın telefondan bir arkadaşını arayarak dükkana davet ettiğini belirtti.

Ankara'da 10 bin liralık takı hırsızlığı! O anlar anbean kaydedildi - Resim : 2

Hırsızların birlikte çelik ve gümüş zincir baktıklarını, bu sırada şahıslardan birinin kendini oyalarken, diğerinin ise gümüş zinciri çaldığını ifade eden Lütfü K., hırsızların arkasından koştuğunu ancak yetişemediğini ve 10 bin lira değerindeki gümüş zincirin çalındığını söyledi.

Lütfü K., hırsızları tanımadığını, ilk kez dükkana geldiklerini ve yaklaşık 11 dakika içeride durduklarını da sözlerine ekledi.

Haberankara.com