ANASAYFA Ankara Ankara'da 15 FETÖ firarisinin gözaltına alındığı bildirildi

Ankara'da 15 FETÖ firarisinin gözaltına alındığı bildirildi

Yurt içinde ve yurt dışında terör örgütleri ile yoğun bir mücadele sürüyor. Sınır hattının gerisinde ve ilerisinde yapılan askeri operasyonlara ek olarak yerleşim yerlerinde de benzer operasyonlar yapılıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara'da 15 FETÖ firarisinin gözaltına alındığı bildirildi

Ankara'da terör örgütlerine indirilen darbelere bir yenisi daha eklendi. On binlerce mensubunun kamudan tasfiye edildiği, suçluların yakalanmaya devam edildiği FETÖ'ye üye şahısların yakalandığı öğrenildi.

ANKARA'DA FETÖ OPERASYONU

Konu ile ilgili il vatandaşlarını bilgilendiren açıklama Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verildi. Savcılık haklarında yakalama kararı verilmiş firari FETÖ mensuplarından ele geçirilenler olduğunu aktardı. FETÖ ile mücadele kapsamına terörle mücadele şubesi ekipleri Ankara'da yerleri tespit edilen FETÖ üyeleri için harekete geçti. Söz konusu ekiplerin başarılı operasyonunda 16 şahsın bulundukları yerde yakalandığı ifade edildi.

16 FETÖ şüphelisi yakalanmalarının ardından hızlı bir şekilde haklarında karar verildi. Söz konusu 16 şüpheliden 15'i hakkında gözaltı kararı verildiği öğrenildi. Firari FETÖ mensuplarının suçlarına göre yargı makamları tarafından cezalandırılması bekleniyor.

FETÖ İLE MÜCADELE SÜRÜYOR

Türkiye'de yönetimi ele geçirmek ve kamu kurumlarında gizlice yapılanma oluşturarak bunu başarmak isteyen örgüt ile mücadelede kararlılık vurgusu devam ediliyor. Bu kapsamda yurt dışında nokta operasyonlar ile örgütün kilit isimleri yakalanırken aynı başarı yurt içindeki operasyonlarda da sağlanıyor. Yapılan operasyonlara dair yeni bilgilendirmele rgeleceği ön görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Din Kültürü Öğretmenliğine kaç kişi atanacak?

Din Kültürü Öğretmenliğine kaç kişi atanacak?