Ankara'da 24 şüpheliye FETÖ operasyonu kararı!

Ülke genelinde bölücü terör örgütü unsurlarına yönelik operasyonlar sürüyor. Elde edilen bilgi ve bulgular bir sonraki operasyonlara ön ayak oluyor.

Ankara'da 24 şüpheliye FETÖ operasyonu kararı!

Ankara'da bugün FETÖ operasyonları kapsamında önemli bir gelişme daha yaşandı. Edinilen bilgiye göre örgüte mensup olduğu belirlenen bazı kişilerin bulunup emniyete getirilmesi kararı verildi.

FETO İLE MÜCADELEDE YENİ GELİŞME

Ülke içindeki önemli kurum ve kuruluşların içinde kadrolaşma yoluyla yönetimi ele geçirme girişiminde bulunan FETÖ ile mücadele sürüyor. Bir çok mensubunun saklanmaya devam ettiği ve çoğu üyesinin de yurt dışında bulunduğu FETÖ konusunda yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Konu ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı alınan yeni gözaltı kararını duyurdu.

Kararda iki ayrı operasyon kapsamında toplam 24 kişi hakkında böyle bir karar verildiği bildirildi. Operasyonlardan birisinde devam eden bilgi ve bulgulardan yola çıkılarak kimliği ortaya çıkan 5 kişi hakkında gözaltı kararı verildiği ifade edildi.

Bir diğer gözaltı kararı ise Hava Kuvvetleri Komutanlığında “mahrem hizmetler” adlı yapılanma ile alakası olan 19 kişi hakkında verildi. Bu kişilerin askerden ihraç edilen, şu an görevde bulunan subaylardan, ilişiği kesilmiş askeri öğrencilerden ve mahrem imam gibi kişilerden oluştuğu öğrenildi.

OPERASYONLAR KESİNTİSİZ SÜRÜYOR

Konu ile ilgili ilerleyen dönemlerde yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Gözaltına alınan kişilerin kısa zamanda emniyete getirilip gerekli işlemlerinin tamamlanması ön görülüyor.

SONRAKİ HABER