Ankara'da 3 yaşındaki çocuğun vücudunda sigara söndüren şahsın yargılandığı davada yeni gelişme!

Geçtiğimiz dönemlerde Ankara'da duyanları hayrete düşüren bir olay yaşanmıştı. Bir kişi birlikte yaşadığı kadının 3 yaşındaki kızının vücudunda sigara söndürmüş ve küçük kıza cinsel istismarda bulunduğu iddia edilmişti. Söz konusu şahsın yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı.

Ankara'da 3 yaşındaki çocuğun vücudunda sigara söndüren şahsın yargılandığı davada yeni gelişme!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde önceki yıllarda büyük tepki çeken bir hadise meydana gelmiş ve küçük bir kız çocuğuna istismarda bulunulmuştu.

Annesinin birlikte yaşadığı adamın vücudunda sigara söndürdüğü ve cinsel istismarda bulunduğu ifade edilen küçük kıza bu akıl almaz muameleyi yapan kişi emniyet birimlerine yapılan ihbar sonucu yakalanarak cezaevine gönderilmişti. Söz konusu suçlamaların odağında olan şahıs ve küçük çocuğun annesinin yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı.

SAVCI SANIKLARIN CEZALANDIRILMALARINI İSTEDİ

Ankara 33. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada küçük kıza zarar veren şahıs tutuklu olarak yargılanmaya devam etti. Küçük kızın annesi de tutuksuz yargılandığı davada hazır bulundu. Yapılan davada gerekli incelemeleri yapan Cumhuriyet Savcısı şahısların suçlarının yerinde olduğuna hükmetti ve cezalandırılmalarını heyetten talep etti.

"Çocuğa karşı eziyet" ve "Çocuğun nitelikli cinsel istismarı" suçlarından cezalandırılması istenen şahıslar ise mahkemeden savunma yapmak için ek süre istedi. Söz konusu mahkeme yapılan incelemeler ve alınan karar sonucunda 7 Mart gününe ertelendi.

Tutuklu şahıs o dönem suçlamaları reddetmiş ve küçük kızın vücudunda görülen yaraların ve morlukların kendisi tarafından yapılmadığını öne sürmüştü. Pes dedirten olay sonrası ise küçük kız emniyet güçleri altından tedavi ve koruma işlemleri için alınmıştı.

SONRAKİ HABER