Ankara'da 4 tırın karıştığı zincirleme kaza korkuttu!

Gece saatlerinde başkent Ankara'da panik dolu anlar yaşandı. Eskişehir-Ankara yolu istikametinde yaşanan kazanın 4 tırın karıştığı bir zincirleme kaza olduğu ifade edildi.

Ankara'da 4 tırın karıştığı zincirleme kaza korkuttu!

Son günlerde sayısı gözle görünür oranda artan büyük trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde Ankara'da 4 tırın karıştığı bir zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazaya tanık olanların korku dolu anlar yaşamasına sebep olan kazada 2 tırın ağır hasar aldığı bildirildi.

Söz konusu trafik kazası Ankara'nın günlük hayatta trafiğin en yoğun olduğu bölgelerden birisi olan Eskişehir- Ankara yolunda meydana geldiği ifade edildi. İlk başta kazanın 2 tır arasında yaşandığı öğrenilirken Eskişehir-Ankara yolunda giden bir tırın Yaşamkent istikametinde giden başka bir tıra çarpması sonucu, çarpılan tırın başka bir tıra, o tırında 4. bir tıra çarpması sonucu kazanın büyüdüğü bildirildi.

KAZADA TEK TESELLİ CAN KAYBI OLMAYIŞI OLDU

Trafikte diğer araçlara göre çok daha fazla yer kaplayan ve bazı zamanda akaryakıt ya da tehlikeli atık taşımalarından dolayı sürücülerin tedirgin olduğu tır kazalarında bu sefer korkutan olmadı. Edinilen bilgiye göre kazada 1 kişi yaralandı. Zincirleme kazanın gerekli yerlere bildirilmesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekiplerinin de yaralanan kişiyi tedavi için hastaneye götürdüğü öğrenildi. Emniyet ekipleri de olay yerine gelip incelemelerini yapmaya başladı. Korku dolu anların yaşandığı kazanın ardından yol bir süre kontrollü olarak trafiğe açık kalmaya devam etti.

Gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından yol yeniden eski halinde olduğu gibi sürücülerin geçişine açıldı. Kazada bir can kaybının olmayışı teselli verici olarak nitelendirildi.

SONRAKİ HABER