Ankara'da 9 günlük bayram tatili dönüşü ana arterlerde trafik yoğunluğu oluştu!

9 günlük Kurban Bayramı tatili dönüşünde ilk iş gününde Başkent Ankara'da ana arterlerde trafik yoğunluğu yaşandı. Haftanın ilk mesai gününde yaşanan yoğunluk kameralara yansıdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından alınan kararla Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkartılmış, pek çok kişi uzun tatil süresini değerlendirerek Ankara dışına çıkmıştı. Ankara bayram boyunca boş kalırken bugün itibariyle hem okul hem de iş gününün başlamasıyla ana arterlerde trafik yoğunluğu yaşandı.

9 GÜNLÜK BAYRAM TATİLİNİN ARDINDAN YOĞUNLUK YAŞANDI!

Ankara'da 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin sona ermesinin ardından hem okul hem de işe dönüş yaşanırken, ana arterlerde trafik yoğunluğu yaşandı.

Sabah saatlerinde vatandaşların okul ve iş yoluna düşmeleri ile birlikte özellikle de ana arterlerde trafik yoğunluğu yaşanırken bekleme süresi uzadı. Mevlana Bulvarı ve Anadolu Bulvarı en çok yoğunluk yaşanan ve en sık kullanılan iki güzergah olarak öne çıktı.

Kaynak: Anadolu Ajansı