Ankara'da aile faciası! Bir baba, eşi ve kızının canına kıydı

Türkiye yine kan donduran bir olaya tanıklık etti. Yenimahalle ilçesinde yaşanan olayda boşanma sürecinde olan bir çiftin arasında yaşanan konuşma cinayet ile sonuçlandı.

Ankara'da aile faciası! Bir baba, eşi ve kızının canına kıydı

Ülkemizde yaşanan boşanma süreci ya da boşanma sonrası yaşanan cinayet vakalarına yenileri eklenmeye devam ediliyor. Ailelerin yok olduğu cinayetler ülkenin genelini derinden etkiliyor. Bu konu hakkında yaşanan son olaylardan birisinin adresi ise Ankara Yenimahalle oldu.

GÖRÜŞMEK İSTEDİ, CİNAYET İŞLEDİ

Edinilen bilgiye göre 54 yaşındaki baba, boşanma sürecinde olduğu 45 yaşındaki eşi ile konuşmak için onun ve 5 yaşındaki kızının yaşadığı binaya geldi.

Ankara'da aile faciası! Bir baba, eşi ve kızının canına kıydı

Onların yaşadığı yere gelen ve kadını aşağıya çağıran adam çardakta eşi ve yanındaki kızı ile görüşmeye başladı. Adam ile eşi arasındaki konuşma bir tartışmaya dönüştü. Söz konusu tartışma giderek alevlendi ve babanın silahını ateşlemesine neden oldu.

Yanında getirdiği silahı eşine ve kızına doğrultan adam her ikisini hayattan kopardı. 54 yaşındaki katil zanlısı olayın ardından kendi yaşamına da son vermek istedi.

ŞAHIS HASTANEYE KALDIRILDI

Silah seslerinin ardından olay yerine koşan çevredeki insanlar kanlar içinde yerde yatan anne, kızı ve babayı gördü. İhbar yerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne ve küçük kızın olay yerinde can verdiğini tespit etti. Kendi canına kıymak isteyen baba ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Görgü tanıkları ise anlatımlarında en son bir küçük kızın baba yapma sesini duyduklarını ve geldiklerinde hepsinin yerde yattıklarını söyledi.

Yaşanan aile dramı binada ve çevrede yaşayanlarda şok etkisi oluşturdu. Olayı işleyen şahsın sağlığına kavuşması halinde tutuklanıp cezaevine gönderilmesi bekleniyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER