Ankara'da aile katliamı! Çocuklarını ve eşini öldürüp hayatına son verdi

Keçiören'de duyanların kanını donduran bir olay yaşandı. Komiser yardımcısı bir baba evinde eşi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın sonu bir ailenin yok olması ile sonuçlandı.

Ankara'da aile katliamı! Çocuklarını ve eşini öldürüp hayatına son verdi

19 Mahallesinde yaşanan tartışma bir aile trajedisi ile sona erdi. Edinilen bilgiye göre eşlerin arasında başlayan tartışma şiddetlenerek büyüdü. Söz konusu tartışmanın sonunda komiser yardımcısı baba cinnet geçirdi.

TARTIŞMANIN SONU KÖTÜ BİTTİ

Normalde Hatay'da görevli olan baba izin için Ankara Keçiören'deki evine gelmişti. Evinde eşi ile bilinmeyen bir neden dolayı tartışmaya başlayan kocanın siniri yatışmadı. Tarafların nedeni bilinmeyen tartışması sonucunda komiser yardımcısı baba kendi kontrolünü kaybetti. Cinnet geçirdiği ifade edilen baba direk olarak silahına sarıldı.

Ankara'da aile katliamı! Çocuklarını ve eşini öldürüp hayatına son verdi

Cinnetin etkisiyle ilk olarak tartıştığı eşini katleden baba ardından 2 çocuğunu da vurdu. Kendi kontrolünü sağlayamayan baba en son kendi hayatına son verdi. 4 kişilik ailenin bir tartışma sonrası yok olması mahalle sakinleri ve komşularda şok etkisi oluşturdu. İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekibi komiser baba, eşi ve çocuklarının cansız bedeninin alarak morga götürdü.

Olay yerine gelen ailenin yakınları ise sevdiklerinin acısını kaybetmenin acısı ile cenazeler ile ilgilenmeye başladı. Olayın yaşandığı binanın önünde ise büyük bir kalabalık oluştu.

SONRAKİ HABER