Ankara'da akıl almaz olay! Sağlık raporu almaya gitti, eğlence mekanında çalıştığını öğrendi

Ankara'da 23 yaşındaki Dilan Melis Güvenç adlı bir genç kız ehliyet almak için sağlık raporu almaya gittiğinde hayatının şokunu yaşadı. Genç kıza yasaklı madde kullandığı için ehliyet alamayacağı söylendi. Genç kızın adıyla bir pavyonda sigorta girişi yapıldığı da öğrenildi.

Ankara'da akıl almaz olay! Sağlık raporu almaya gitti, eğlence mekanında çalıştığını öğrendi

Filmlere konu olacak olayın adresi Başkent Ankara oldu. Edinilen bilgiye göre Dilan Melis Güvenç adlı bir genç kız ehliyet almak için gerekli olan evraklardan sağlık raporu almak için sağlık ocağına gitti.

Genç kıza orada yasaklı madde kullandığı için ehliyet alamayacağının söylenmesi üzerine genç kız şok geçirdi. Kız asla böyle bir şey yapmadığını söylemesinin ardından gerçek ortaya çıktı. Kızın 2020 yılında kimliğini kaybetmesinin ardından bu olayların yaşandığı anlaşıldı.

"KİMLİĞİMİ KULLANARAK İFADE VEREN KİŞİYİ GÖRDÜM"

23 yaşındaki Güvenç'in kaybolan kimliğini ele geçiren kişilerin suçu sadece bununla sınırlı kalmadı. Genç kızın adıyla Ankara'da bir eğlence mekanında sigorta girişi yapıldığı ortaya çıktı. Yaşadığı mağduriyet ile ilgili başından geçenleri Güvenç “Ankara içinde 8-10 farklı hastanede benim adıma açılmış çoğunluğu acil kaydı açılmış. İlk önce yasaklı madde tahlillerinin çıktığı Etlik Şehir Hastanesine gittim. En yakın karakola müracaat etmemi söylediler. Oraya gittiğimde de Emniyet Genel Müdürlüğünün sisteminde benim geçmiş sorgularıma baktıklarında bir ay kadar önce karakolda ifade verdiğimi, benim böyle bir ifadem olup olmadığını sordular. Ben de kendilerine böyle bir tanıklığımın olmadığını söyledim. Dosya numarası ile o karakolu ziyaret ettim. O karakolda da kamera kayıtlarına ulaştık. Benim kimliğimi kullanarak ifade veren kişiyi de gördüm. Bu sayede savcılığa giderek suç duyurusunda bulundum” diyerek anlattı.

Ankara'da akıl almaz olay! Sağlık raporu almaya gitti, eğlence mekanında çalıştığını öğrendi

GENÇ KIZIN ADIYLA EĞLENCE MEKANINDA SİGORTA KAYDI

Güvenç'in yaşadığı şok bununla sona ermedi. Bu durumun ardından kendisinin adı ile bir eğlence mekanında sigorta kaydı açıldığını ve bununla ilgili de ifade verdiğini aktaran genç kız “SGK kayıtlarımı kontrol ettiğimde 3’er gün olmak üzere aynı gece mekanında farklı vakit aralıklarında sigortamın bulunduğunu gördüm” dedi.

Yaşadığı sıkıntılardan dolayı yetkililerden talep eden genç kız bu durumdan dolayı bir işe giremediğini “Hem kolluk kuvvetlerinden hem savcılıktan hem de avukatlardan yardım talep ediyorum. Bu konu hakkında ne yapabileceğimi de bilmiyorum. Ehliyetimi de alamadım. Şu anda sağlık raporu alamamam sebebiyle herhangi bir işte de çalışamıyorum” sözleri ile aktardı.

Ankara'da yaşanan bu olay kısa sürede sosyal medyada gündem olurken genç kızın yaşadığı mağduriyetin giderilmesi için temenni mesajları paylaşıldı. Adli sürecin ne kadar sürebileceği şu an için bilinmiyor.

SONRAKİ HABER