ANASAYFA Ankara Ankara'da araç trafiğine kapatılacak yollar açıklandı

Ankara'da araç trafiğine kapatılacak yollar açıklandı

Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü günün erken saatlerinde başkentliler için duyuru yaptı. Söz konusu duyuru da araç trafiğine kapatılacak yollar hakkında bilgi verildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara'da araç trafiğine kapatılacak yollar açıklandı

Başkentte son dönemlerde sık yaşanan yol kapatma olaylarına bir yenisi daha eklendi. Ankara Emniyet Müdürlüğü vatandaşların gün içinde yola çıktıklarında mağduriyet yaşamamak için şehirde nerede yolların trafiğe kapanacağını yazılı açıklama ile ifade etti.

Söz konusu açıklama Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapıldı. Yapılan açıklamada araç trafiğine kapatılacak yolun Ankara'nın neresinde ve neden kapatıldığı bilgileri vatandaşlar ile paylaşıldı.

KEÇİÖREN'DE BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK

Ankara Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklama ile bugün Ankara'nın Keçiören ilçesinde bazı yolların araç trafiğine kapatılacağını nedeni ile birlikte belirtti. Yapılan açıklamada “30 Mart 2024 günü saat 15.00’te Keçiören ilçesi Dutluk Meydanı’nda düzenlenecek olan ;“Açık Yer Toplantısı” ile ilgili olarak saat 12:00’den etkinlik sona erene kadar; Anavatan Caddesi’nin Kızlarpınarı Caddesi ile Özyurt Caddesi ve Gülbaba Caddesi keşişimi ile buraya açılan sokakların tamamı araç trafiğine kapatılacaktır.” ifadelerine yer verildi.

Bu açıklama sonrasında Keçiören'de yaşayanlar ve o yol üzerinden geçecek diğer vatandaşların konu hakkında dikkatli olmaları vurgulandı. Ankaralıların açıklama sonrasında kendilerine alternatif bir güzergah bulmaları bekleniyor. Ankara Emniyet Müdürlüğü şehir genelinde araç trafiğine kapatılacak yollar ile ilgili açıklamaları yapmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Ankara Haymana Yerel Seçim Sonuçları! Haymana'nın belediye başkanı kim oldu?

2024 Ankara Haymana Yerel Seçim Sonuçları! Haymana'nın belediye başkanı kim oldu?