ANASAYFA Ankara Ankara'da aranan 877 kişinin yakalandığı açıklandı

Ankara'da aranan 877 kişinin yakalandığı açıklandı

Kent genelinde devam eden asayiş uygulamaları beraberinde başarılı sonuçlar getirmeye devam ediyor. Aylardır ya da yıllardır kaçak olan şahıslar Ankara emniyet ekipleri tarafından yakalanıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara'da aranan 877 kişinin yakalandığı açıklandı

Ülkenin en kalabalık 2. şehri olan Ankara, nüfus yoğunluğu ve metropol şehir olmasından dolayı emniyetin sıkı olduğu şehirler arasında yer alıyor. Binlerce emniyet personelinin şehirde yaptığı operasyon sonucu firari suçlularda kaçak hayatlarının sonlarına geliyor.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Son yapılan açıklamada şehirde bir kaç gündür devam eden aranan şahısları yakalama operasyonunun sona erdiği ifade edildi. Bu konu ile ilgili yapılan açıklamada toplamda 877 kişinin yakalandığı aktarılırken bu kişilerin hangilerinin kaç yıldır arandığı liste halinde paylaşıldı. 19-25 Nisan 2024 tarihlerini kapsayan dönemde yapılan operasyonlarda yakalanan kişiler ve hapis cezası rakamları şu şekilde oldu;
20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 5 kişi

10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 17 kişi,

5-10 yıl arası hapis cezası olan 40 kişi,

5 yıla kadar hapis cezası olan  291 kişi ve

İfadeye yönelik aranan 524 kişi

ANKARA EMNİYETİ ARA VERMİYOR

Şehirde yapılan asayiş çalışmaları konusunda ilgili birimler kararlı bir şekilde devam edeceklerini vurguluyor. Ankara Emniyet Müdürlüğü ve Ankara Jandarma Komutanlığı olmak üzere tüm birimlerin halkın huzur ve güvenliği için çalıştığından bahsediliyor. Bu kapsamda bu açıklamanın ardından yeni aranan şahıs operasyonu bilgilendirmesinin gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'daki teleferik seferleri süresiz olarak kapatıldı

Ankara'daki teleferik seferleri süresiz olarak kapatıldı