ANASAYFA Ankara Ankara'da arızalanan belediye kamyonu bir binanın bahçesine devrildi

Ankara'da arızalanan belediye kamyonu bir binanın bahçesine devrildi

Başkentte yürekleri ağıza getiren bir kaza yaşandı. Yaşadığı fren arızası nedeniyle bulduğu bir rampayı kaçış rampası olarak kullanan kamyon şoförü boş gördüğü binanın bahçesine kamyonu devirdi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara'da arızalanan belediye kamyonu bir binanın bahçesine devrildi

Söz konusu kaza haberi Keçiören ilçesinden geldi. Yaşanan kazanın meydana gelmesi kadar kamyon sürücüsünün soğuk kanlılığı ve olayı zararsız bir şekilde sonlandırma çabası dikkatlerden kaçmadı.

Yüklü halde yoluna devam eden belediye kamyonun şoförü aracın freninde arıza olduğunu fark etti. Aracı en sorunsuz bir şekilde durdurmaya çalışan kamyon şoförü bulduğu bir yokuşu kaçış rampası olarak kullanmayı denedi.

YOKUŞTA KAÇIŞ RAMPASI MANTIĞI DENENDİ

Şehirler arası otoyollarda fren arızası yaşayan araçların durması için konulan kaçış rampası mantığını burada da denemek isteyen şoför yol kenarında bir binayı gördü. Gördüğü binaya aracı deviren şoför olası bir faciayı önlemiş oldu. Binanın devrildiği bahçede de bir kimsenin olmaması derin bir oh çektirdi.

Yaşanılan kaza ile ilgili konuşan İdari İşler Şefi Özcan Dağdeviren, “Sürücümüzün aracı yüklü haldeyken kaza yapmış. Aracın frenleri arızalanmış. Yan taraftaki yolu kaçış rampası olarak kullanmış. Boş alanı görünce de kamyonu buraya deviriyor. Araçta yapı malzemeleri vardı. Şoförümüzün durumu iyi, kendisi hastanede. Herhangi bir ölüm ya da yaralanma durumu yok" dedi. Keçiören'de meydana gelen kazada şoförün yaralandığı bildirilirken sağlık durumunun iyi olması en büyük teselli oldu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayın tüm yönleri ile aydınlatılması adına soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Kaza sonrasında alanda çok sayıda meraklı vatandaş gelişmeleri takip etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Passolig çöktü mü?

Passolig çöktü mü?