Ankara’da arsa almak isteyenlere gün doğdu! Başkentin o ilçesinde tam 6 arsa satışa çıkacak!

Ankara’nın bazı ilçelerinde arsa almak isteyenler için ihale satışları başladı. Kahramankazan Belediyesi de arsa almak isteyen Ankaralıları sevindirecek bir duyuru paylaştı.

Ankara’da arsa almak isteyenlere gün doğdu! O ilçede 6 arsa satışa çıkıyor

Ankara'nın birçok belediyesi, Sosyal ve kültürel etkinlikler kadar vatandaşlara maddi imkanlar sağlama yönünde de çeşitli projeler gerçekleştirirken bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Ankara'nın birçok ilçesinde uygun ekonomik koşulların olduğu ve huzurun sağlandığı bir ortam yaratılması adına belediyeler muhtelif faaliyetler yürütüyor.

Arsa almak isteyen, ev yapmak isteyen ya da uzun vadede yatırım yapmak isteyen Ankaralıların beklediği bir müjde de Kahramankazan Belediyesi’nden geldi. Geçtiğimiz haftalarda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kapsamında gerçekleşecek proje ile Ankara dahil 51 ilde 865 muhtelif arsa online müzayedelerde açık artırmaya sunulacağı açıklanmıştı.

6 ARSA SATIŞA ÇIKIYOR!

Benzer bir arsa fırsatı haberi şimdi de Kahramankazan Belediyesi’nden geldi. Belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruya göre, ilçede 6 adet arsanın satış ihalesi gerçekleşecek.

Ankara’da arsa almak isteyenlere gün doğdu! Başkentin o ilçesinde tam 6 arsa satışa çıkacak!

Kahramankazan Belediyesi’nin paylaşımında 6 adet arsanın satış ihalesinin, 19 Temmuz Cuma saat 14.30’da yapılacağı duyuruldu. Saat 14.30’daki satış ihalesi Kahramankazan Belediyesi’nde yapılacak. İletişim ve diğer detaylar Kahramankazan Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER