Ankara'da başı boş köpek dehşeti! 10 yaşındaki kıza saldırdılar

Son dönemlerde Ankara'da yaşanan başı boş köpek saldırılarına bir yenisi eklendi. Edinilen bilgiye göre Mamak ilçesinde 10 yaşındaki bir kız çocuğu arkadaşı ile başı boş köpeklerin saldırısına uğradı.

Yurt genelinde bir çok defa yaşanan ve ölümle sonuçlanan köpek saldırılarına bir yenisi eklendi. Edinilen bilgiye göre Ankara'nın Mamak ilçesinde iki kız çocuğu başı boş köpeklerin saldırısına uğradı.

2 KIZ ÇOCUĞU KÖPEK SALDIRISINA UĞRADI

Geçtiğimiz günlerde yaşanan olay Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Güllüce mahallesinde gerçekleşti. 10 yaşında olduğu öğrenilen bir kız çocuğu arkadaşı ile birlikte kursa giderken başı boş köpeklerin saldırısına uğradı. Kız çocuklarından birisi olayı an be an yanında bulunan telefon ile kaydederken yaşanan korku dolu anlar gözler önüne serildi.

Yaşadıkları korku dolu anlardan dolayı büyük bir panik yaşadıkları gözlemlenen kız çocuklarının yaşadığı olay sonrası olayı kaydeden kızlardan birisinin annesi ise yetkililerden bu konu hakkında acilen adım atılmasını istedi. Ankara geçtiğimiz dönemlerde de bir çok defa başı boş köpeklerin vatandaşlara yaşattığı korku ile gündeme gelmişti.

ANKARA'DA DAHA ÖNCEDE BENZER OLAYLAR YAŞANMIŞTI

Aralık ayında yine Ankara'da yaşanan olayda başıboş köpeklerin saldırısı sonucu yararlanan bir erkek çocuğu gündem olmuştu. Yaşanılan olayda ağır yaralanan ilkokul 4. sınıf öğrencisinin hayatını kaybetme riski ile karşı karşıya kaldığı o anlar uzun süre ülke gündeminde yer edinmişti.

Mamak'ta iki kız çocuğunun yaşadığı başı boş köpek saldırısında ise tek teselli kız çocuklarının olaydan bir yara almadan kurtuldukları ve sağlık durumlarının iyi olması oldu. Konu hakkında bir adım atılıp atılmayacağı merak konusu oldu.