Ankara'da bazı yolların araç trafiğine kapatılacağı duyuruldu!

Başkent Ankara'da çeşitli nedenlerle bazı yollar trafiğe kapatılıyor. Ankara'da trafiğe kapatılan yollarla ilgili olarak vatandaşların mağduriyetlerinin önüne geçmek için duyurular yapılmaya devam ederken bir son dakika açıklamasına daha yer verildi.

Ankara'da bazı yolların araç trafiğine kapatılacağı duyuruldu!

Çeşitli ziyaret, kutlama, miting, spor faaliyetleri ya da çalışmalar nedeniyle zaman zaman bazı yollar trafiğe kapatılıyor. Ankara'da da yolların trafiğe kapatılacağı durumlarda vatandaşlar bilgilendirilmeye devam ederken kentte yaşayanlar için yeni bir uyarı daha yapıldı.

Başkent Ankara'nın Altındağ ve Çankaya ilçelerinde yaşayanlar için trafiğe kapatılacak yollara ilişkin uyarılar yapılırken bu uyarıların da vatandaşlar tarafından dikkatle takip edilmesi istendi.

ANKARA'DA ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILACAK YOLLAR AÇIKLANDI

Ankara'da araç trafiğine kapatılacak yollarla ilgili olarak bilgiler vermeyi sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) bir son dakika açıklamasına yer verdi. ABB tarafından yapılan açıklamada ‘’Değerli Ankaralılar; Altındağ ve Çankaya ilçelerimizde bulunan yaya üst geçitlerinin kaldırılması çalışmaları kapsamında;

Plevne Caddesi Atilla İlköğretim Okulu önü 01.03.2024 tarihinde 23.00 - 07.00 saatleri arası; Plevne Caddesi Şehit Öğretmen Nesrin Ünügör İlköğretim Okulu önü 02.03.2024 tarihi 23.00 - 07.00 saatleri arası ve Turan Güneş Bulvarı MSB Lojmanları önü 02.03.2024 tarihi 23.00 - 07.00 saatleri arası alternatif güzergahlardan sağlanacaktır.

Ankara'da bazı yolların araç trafiğine kapatılacağı duyuruldu!

Vatandaşlarımızın konuyla ilgili mağduriyet yaşamaması için alternatif yolları tercih etmelerini ve trafiğe kapatılacak yollara ilişkin ilgili duyuruları dikkate almalarını rica ederiz.'' ifadeleri yer aldı. Bu çerçevede 1 ve 2 Mart tarihlerinde belirtilen güzergahlarda yollar trafiğe kapatılacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER