Ankara'da bir AVM'de intihar vakası! Hayatını kaybetti!

Ankara'da bir AVM'de engelli olduğu öğrenilen kişi, yemek katından kendisini boşluğa bırakarak intihar etti.

Ankara'da bir AVM'de intihar vakası! Hayatını kaybetti!

Ankara'da bir AVM'de intihar vakası olduğu bilgisine ulaşıldı. AVM'nin yemek katına çıkan bir kişi, kendisini boşluğa bıraktı. Engelli bir vatandaş olduğu öğrenilen kişi, olay yerinde hayatını kaybetti.

Ankara'daki AVM'de üzücü bir olay yaşandı. Engelli olduğu öğrenilen E.G. adlı kişi, bilinmeyen bir sebeple AVM'nin yemek katından kendisini boşluğa bıraktı. E.G., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Öğrenilen bilgilere göre, 34 yaşındaki E.G. isminde engelli bir vatandaş, Ankara'da bulunan bir AVM'nin yemek katına çıktı. Demir korkulukları aşan 34 yaşındaki E.G., bir anda kendisini boşluğa bırakarak intihar etti. O sırada AVM'nin yemek katında bulunan vatandaşlar ise ne olduğunu anlamaya çalışırken, E.G.'nin intihar ettiği görüldü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden ekipler, 34 yaşındaki E.G.'ye müdahalede bulundu. Ekiplerin olay yerindeki tüm müdahalelerine rağmen E.G., hayatını kaybetti.

Polis ekipleri ise yaşanan intihar olayı ile ilgili soruşturma başlattı. 34 yaşındaki E.G.'nin intihar ettiğini gören vatandaşlar büyük üzüntü yaşadı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER