Ankara'da bir haftadır kayıp olan adam evinde ölü bulundu!

Ankara'da kendisinden günlerdir haber alınamayan 62 yaşındaki adamdan üzücü bir haber geldi. Şahsın cansız bedeni evinde bulundu.

Söz konusu olay Ankara'nın Altındağ ilçesinde gerçekleşti. 62 yaşındaki H.Ç'den günlerdir haber alınamaması üzerine endişelenen ve şahısla ilgili paniğe kapılan komşuları emniyet ekiplerine haber verdi.

EKİPLER EVE GİRDİ

Komşularının akıbetlerinden dolayı merak içinde olan komşuların emniyet birimlerini yaşadıkları yere çağırması üzerine binaya polis ekipleri geldi. Polis ekipleri komşuları dinledikten sonrasında şahsın evine girilmesine karar verdi. Kendisinden 1 haftadır haber alınamadığı öğrenilen 62 yaşındaki H.Ç'nin evine polis ekiplerinin olay yerine çağırması üzerine itfaiye ekiplerinin yardımı ile girildi.

4 katlı bir binanın çatı katında yaşadığı öğrenilen şahsın evine giren ekipler acı tablo ile karşılaştı. H.Ç'nin cansız bedeni evinde bulundu. Yaşanılan olay sonrası komşuları şok geçirirken olay yerine adli soruşturma için gelen ekipler olayın nedenini öğrenmek için araştırmalara başladı.

AKILLARDA SORU İŞARETİ

Kale Mahallesi'nde yaşanan bu olayın ardından akıllara H.Ç'nin neden hayatını kaybettiği sorusu geldi. Şahsın bir cinayet ya da başka bir sebepten dolayı mı vefat ettiği adli soruşturmanın tamamlanması sonucu belli olcak. H.Ç'nin cansız bedeni ekipler tarafından Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

İşlemlerin tamamlanmasının ardından H.Ç'nin cenaze namazının kılınması ve toprağa verilmesi bekleniyor. Olay kendisini tanıyanlar arasında da büyük üzüntüye sebep oldu.