ANASAYFA Ankara Ankara'da bir iş yerine gelip 2 kişiyi katleden şahıs yakalandı

Ankara'da bir iş yerine gelip 2 kişiyi katleden şahıs yakalandı

Ankara'da yaşanan kan dondurucu olay şehir ve ülke gündeminde yer edinmeyi başarmıştı. Bungalov evi yapan bir iş yerinde 2 kişi orada çalışan kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara'da bir iş yerine gelip 2 kişiyi katleden şahıs yakalandı

Altındağ ilçesinde yaşanan olayda bir iş yerine gelen şahıs orada bulunan ve iş yeri sahibinin kardeşi adamı silahla öldürmüş, bu durumun ardından orada bulunan yabancı uyruklu bir çalışanı da hayattan koparmıştı. Bu durum sonrasında cinayeti işleyen şahıs kayıplara karışmıştı.

Yaşanan ve tüyleri diken diken eden olay sonrasında yapılan çalışmada kısa sürede sonuç verdi. Gerekli incelemeleri yapan ve hızlı bir şekilde adli süreci yürüten emniyet birimlerinin katil zanlısını yakaladığı öğrenildi. Jandarma tarafından yakalanan şahsın kısa sürede işlemlerinin tamamlanması ve adliyeye sevk edilmesinin ardından tutuklanması bekleniyor.

ACILI KARDEŞ KONUŞTU

Yaşanan saldırıda kardeşini ve bir çalışanı kaybeden acılı kardeş ise “Biz ona para kazansın diye orada yer vermiştik. İstediği her şeyi vermiştik. Asla bir husumet yoktu aramızda. Saldırgan taraftan ortalıkta şu anda kimse yok. O şahıs orada işletmeciydi, imalatçı değildi. Bu olay kesinlikle tasarlanmış. Karşılıklı münakaşanın olduğu bir olay değil bu. Planlanmış, alçakça yapılmış bir katliam bu” diyerek olayın basit bir vaka olmadığını ifade etti.

Konu ile ilgili yargı sürecinin ilerleyen günlerde devam etmesi beklenirken iş yeri sahibinin kardeşinin Ankara Karşıyaka mezarlığında defnedileceği, yabancı uyruklu şahsın ise memleketine gönderildiği söylendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Öğretmen atama takvimi ne zaman açıklanacak, kaç bin atama yapılacak?

2024 Öğretmen atama takvimi ne zaman açıklanacak, kaç bin atama yapılacak?