Ankara'da bir kiracı oturduğu evi yaktı!

Son dönemlerde sıkça adından söz ettiren ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan gerilim farklı bir boyuta taşındı. Evden çıkması istenen bir kiracı evi ateşe verdi.

Ankara'da bir kiracı oturduğu evi yaktı!

Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşanan olayın yıllardır süren bir sürecin sonunda meydana geldiği öğrenildi. Ateşe verilen evdeki yıkım görüntülendi.

EVDEN ÇIK DENİLDİ, EVİ YAKTI

Söz konusu olayın kiracının, ev sahibine ödeme yapmadığı için gerçekleştiği öğrenildi. 2 yıl boyunca sadece 2 defa kira alabilen ev sahibi olayı adli yollar ile çözmek için soluğu mahkemede aldı. Mahkeme ise ev sahibini haklı görerek kiracının evi tahliye etmesine karar verdi.

Ankara'da bir kiracı oturduğu evi yaktı!

Bu kararın ardından evine yeniden kavuşmayı bekleyen ev sahibini hayal kırıklığına uğratan bir olay yaşandı. Hakkında evi tahliye etmesi kararı verilen şahıs çıkarken evi yaktı. Yanan evde maddi olarak hasar oluştu. Söz konusu yangının sorumlusu şahsın olayın ardından izini kaybettirdiği öğrenildi.

Ankara'da bir kiracı oturduğu evi yaktı! - Resim : 2

“MÜVEKKİLİM ZOR DURUMDA”

Yaşanan gelişme sonrasında emniyet ekiplerinin kiracıyı yakalamak için harekete geçtiği bildirildi. Mağduriyetinin üstüne bir mağduriyet daha yaşayan ev sahibinin avukatı ise ev sahibinin durumunu “Yaşanan tamamen bir kiracı terörüdür. Müvekkilim psikolojik olarak mağdur ve zor durumda” diyerek özetledi. Olay yerinde yaşayan vatandaşlarda kiracının evi yakma planını önceden dile getirdiğini, evdeki eşyaları yakıp bu suçu işlediğini söyledi.

Evi yakan şahsın kısa sürede yakalanması ve tutuklanması bekleniyor. Çok ağır hasar olan evin akıbetinin ne olacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor.

SONRAKİ HABER