ANASAYFA Ankara Ankara'da boğazından bıçaklanan kadının saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasında

Ankara'da boğazından bıçaklanan kadının saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasında

Başkent Ankara'da çeşitli asayiş olayları meydana gelmeye devam ederken bu olaylara ilişkin detaylar da basına konu olmaya devam ediyor. Ankara’da bir kadının ölümüne sebep olan bıçaklı saldırının an be an güvenlik kamerasına yansıdığı anlar ortaya çıktı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da boğazından bıçaklanan kadının saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasında

ANKARA (İHA) - Başkent Ankara'da yaşanan asayiş olaylarına ilişkin günce haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Ankara’nın Sincan ilçesinde bir kadının ölümüne sebep olan bıçaklı saldırı an be an güvenlik kamerasına yansıdı.

Sincan’da 3 Mayıs Cuma günü akşam saatlerinde meydana gelen olayda S. K. (34) isimli şahıs, bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga ettiği E. K.’yi (28) boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. O anlar ise güvenlik kameralarına an be an yansıdı. 

CİNAYET ANI KAMERALARA YANSIDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan E. K., hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırgan S. K. ise polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Dün yaşanan olay ise çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde S. K.’nin E. K.’ye saldırdığı anlar an be an kaydedildi.

Öte yandan E. K.’nin arkadaşı olan K. D., olayın ardından açıklamalarda bulundu. D., hayatını kaybeden E. için ‘’Psikolojik sıkıntıları olabilir fakat hiçbir insan bu şekilde öldürülmeyi hak etmiyor. Cinayete kurban giden birçok kadınlarımız, çocuklarımız var. Lütfen kadınlarımıza ve çocuklarımıza sahip çıkalım. E. daha 27 yaşındaydı. Arkadaşları tarafından sevilen, sayılan bir kızdı. Ailesi paramparça durumda, eşi de aynı şekilde. Tabii ki hepimiz hata yapabiliyoruz. Hepimizin psikolojik olarak sorunlarımız var. Kendisi de aynı şekilde psikolojik destek de alıyordu. Sadece sevgiye ihtiyacı olan bir kızdı” açıklamasında bulundu. Gözaltına alınan katil zanlısı S. K.'nin ise işlemlerinin dürdüğü öğrenildi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Genel Başkanı Özel'den ABB Başkanı Yavaş'a ziyaret

CHP Genel Başkanı Özel'den ABB Başkanı Yavaş'a ziyaret