ANASAYFA Ankara Ankara'da boşanma aşamasındaki eşini katleden kocanın kadını nasıl kandırdığı ortaya çıktı

Ankara'da boşanma aşamasındaki eşini katleden kocanın kadını nasıl kandırdığı ortaya çıktı

Okuyanın tüylerini diken diken eden olay Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yaşandı. Oğlunun hasta olduğunu sanarak evden çıkmaya hazırlanan kadın cinayete kurban gitti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara'da boşanma aşamasındaki eşini katleden kocanın kadını nasıl kandırdığı ortaya çıktı

Ankara'da yaşanan kadın cinayetleri hayret verici boyutlara ulaşmaya devam ediyor. Son yaşanan olayda da genç yaşta bir kadın takıntılı kocası tarafından hayattan koparıldı.

Edinilen bilgiye göre 32 yaşındaki kadın 11 yıldır evli olduğu kocasından şiddet gördüğü nedeniyle boşanmak istedi. Dava açan ve evden ayrılarak ailesinin yanına dönen kadın kendine yeni bir hayat kurmak için çalışmaya başladı.

ÇOCUKLARINI ÖZLEDİĞİ İÇİN UZAKLAŞTIRMA ALMAMIŞTI

Boşanma sürecindeki kocasından 2 çocuğu bulunan kadının şahıs için uzaklaştırma kararı aldığı, velayetin babada kalmasından dolayı ve çocuklarını görmek istediği için kararı yeniletmediği öğrenildi.

Kadını katleden şahsın izlediği yöntem ise kan donduran cinsten oldu. Katil zanlısının olay günü oğlunun telefonundan annesine “Hastayım” şeklinde bir mesaj attığı ve kadınının da mesajı gerçekten oğlundan geldiğini zannederek dışarı çıkmasını sağladığı anlaşıldı.

VAHŞİCE KATLEDİLDİ

Bir anda kocasını karşısında gören kadının kaçmaya çalıştığı fakat başaramadığı ifade edilirken katil zanlısının kadına tecavüz ettiği ve ardından bıçaklayarak katlettiği öğrenildi. 

Ülke gündemine oturan olay sonrasında kadın cinayeti konusu bir kez daha en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Her yıl onlarca kadının katledildiği Türkiye'de bu olayların ardından nasıl bir adım atılacağı başta kadınlar olmak üzere toplum genelinde merak konusu oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu'nun belediye borcu sözlerine eski başkandan teşekkür geldi

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu'nun belediye borcu sözlerine eski başkandan teşekkür geldi