Ankara'da bugün nöbetçi eczaneler listesi

Resmi tatil olması nedeniyle Ankara'daki nöbetçi eczaneler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Eczanelerin çalışma durumları merak konusu olmaya devam ederken bugün Ankara'daki nöbetçi eczaneleri derledik.

Ankara'da bugün nöbetçi eczaneler listesi

Kurban Bayramı tatili nedeniyle eczaneler nöbet sistemi ile hizmet vermeye devam ediyor. Kurban Bayramı dolayısıyla eczanelerin çalışma saatleri gündemde yer alırken Ankara'daki nöbetçi eczaneler de araştırma konusu oldu. Ankara'daki nöbetçi eczanelerin listesi de günlük olarak takip edilmeye başlandı.

Resmi tatil olarak kabul edilen 18 - 19 Haziran Kurban Bayramı'nda eczanelerde işleri olan vatandaşlar için Ankara'daki açık eczanelerin listesini derledik. İl ve ilçe merkezlerinde nöbetçi eczaneler hizmet verecek.

ANKARA'DA NÖBETÇİ ECZANELER

Eczanede mesai saati başlangıcına kadar nöbetçi eczaneler hizmet verirken 16 Haziran Pazar gününe denk gelen Kurban Bayramı nedeniyle nöbetçi eczaneler hizmet verecek. Ankaralılar da nöbetçi eczane listesi aramaya koyulurken Ankara Eczacı Odası (AEO) tarafından açıklanan takvime göre nöbetçi eczaneler listesi şöyle;

Ankara'da bugün nöbetçi eczaneler listesi

Ankara'da bugün nöbetçi eczaneler listesi - Resim : 2Ankara'da bugün nöbetçi eczaneler listesi - Resim : 3Ankara'da bugün nöbetçi eczaneler listesi - Resim : 4Ankara'da bugün nöbetçi eczaneler listesi - Resim : 5Ankara'da bugün nöbetçi eczaneler listesi - Resim : 6Ankara'da bugün nöbetçi eczaneler listesi - Resim : 7Ankara'da bugün nöbetçi eczaneler listesi - Resim : 8Ankara'da bugün nöbetçi eczaneler listesi - Resim : 9

Ankara'nın 25 ilçesinde nöbetçi eczaneler Ankara Eczacılar Odası (AEO) tarafından listelendi. Bu çerçevede eczanelerde işlemleri olanlar en yakın nöbetçi eczaneye giderek işlerini halledebilecek. Bayram tatili süresince hizmet verecek olan nöbetçi eczanelerin listesine de Ankara Eczacılar Odasının resmi internet sitesi üzerinden ulaşılabilecek.

SONRAKİ HABER