ANASAYFA Ankara Ankara'da çiftçiye 3 Mayıs'a kadar silajlık mısır tohumu dağıtımı yapılacak

Ankara'da çiftçiye 3 Mayıs'a kadar silajlık mısır tohumu dağıtımı yapılacak

Başkent Ankara'da çiftçiye verilen destekler devam ediyor. Çiftçilere destekler sürerken Ankara Büyükşehir Belediyesi de silajlık mısır tohumu dağıtımına başlandığını bildirdi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da çiftçiye 3 Mayıs'a kadar silajlık mısır tohumu dağıtımı yapılacak

Başkent Ankara'da üretime ve üreticiye verilen destekler hız kesmeden devam ediyor. Ankara'da belediyeler tarafından vatandaşlara verilen destekler dikkat çekerken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından yeni bir açıklamaya yer verildi. Ankara Büyükşehir Belediyesinin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada çiftçilere silajlık mısır tohumu dağıtımı yapılacağı bildirildi. 

Çiftçilere desteklerini sürdüreceğini açıklayan ABB, ‘’Başkentte kırsal kalkınma dönüşümünü sürdürüyor, üreticilerimize destek olmaya devam ediyoruz.'' ifadeleri ile silajlık mısır tohumu dağıtımına başladıklarını ifade etti. 

ABB'DEN ANKARALI ÇİFTÇİYE SİLAJLIK MISIR TOHUMU DAĞITIMI YAPILIYOR

ABB tarafından verilen desteklere yenileri eklenmeye devam ederken bu hizmetlere Ankaralı çiftçilere pek çok hizmete ücretsiz erişebiliyor. Bu çerçevede üretime üreticiye verilen yardımlarla çiftçilerin desteklenmesi sağlanıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi kentteki üreticiye silajlık mısır tohumu desteğinde bulunulacağını duyururken verilen desteğe ilişkin  "Silajlık Mısır Tohumu Dağıtımı Başladı'' denildi. 

Başkent Ankara'da tarıma, üretime ve üreticiye destek verilmeye devam ediyor. 30 Nisan 2024 tarihinde başlayan silajlık mısır tohumu dağıtımının 3 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edeceği ifade edildi. 
 
Haberankara.com / Özel Haber

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB YHT Gar'a öğrenci çalışma istasyonu açıldığını duyurdu

ABB YHT Gar'a öğrenci çalışma istasyonu açıldığını duyurdu