ANASAYFA Ankara Ankara'da çöl sıcakları etkili oluyor! Sıcaklık değeri 35 derecenin üzerinde Meteoroloji uyardı!

Ankara'da çöl sıcakları etkili oluyor! Sıcaklık değeri 35 derecenin üzerinde Meteoroloji uyardı!

Hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sıcaklık değerlerinin artacağını ifade etti. Ankara'da sıcaklık değerleri mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.
yazar
Haber Merkezi
Ankara'da çöl sıcakları etkili oluyor! Sıcaklık değeri 35 derecenin üzerinde Meteoroloji uyardı!

Bu hafta sıcaklık değeri Türkiye genelinde mevsim normallerinin üzerine çıktı. Bunun ile birlikte hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü sıcaklık değerlerinin hissedilebilir şekilde artacağını ifade etti.

Bunun ile birlikte Ankara'da yaşayan vatandaşlar ise hafta sonu havanın nasıl olacağını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu sıcaklık değerlerinin Ankara'da artacağı yönünde açıklamalarda bulundu.

hava.jpg

ANKARA'DA SICAKLIK 35 DERECEYİ BULACAK!

Batı ve Güney kesimlerde hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Bunun ile birlikte 3 büyük şehirde de bu hafta sıcaklık değeri hissedilebilir şekilde artacak. Ankara ve İstanbul'da hava sıcaklığı 35 dereceyi bulacak. Bunun dışında İzmir'de ise hava sıcaklığı 40 dereceye kadar çıkacak.

Ankaralılar burada buluşuyor TIKLAYIN

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN UYARI

Hafta başında bazı bölgelerde ise yağışlı havalar kendini gösterecek. Kuzey, iç ve doğu kesimlerinde hava sıcaklıkları pazartesi gününden itibaren mevsim normalleri civarında seyredebilir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelinde etkili olacak olan sıcak havalara karşı vatandaşların güneş çarpmasına karşı dikkatli olması gerektiğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akaryakıta ÖTV ve KDV zammında sonra yeni ayar çekildi! Sürücüler isyan etti fiyatlar eşitlendi

Akaryakıta ÖTV ve KDV zammında sonra yeni ayar çekildi! Sürücüler isyan etti fiyatlar eşitlendi