Ankara'da düğün konvoyundaki şahıs trafikte tehlike saçtı

Evlendikten sonra düğün yapan çiftler mutluluklarını taçlandırmak adına arabalar ile konvoy haline şehri turluyor. Çoğu zaman gürültüden dolayı doğru bulunmayan bu hareket bazen çok daha fazla kötü anlara sahne olabiliyor.

Söz konusu olayın adresi Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Fatih Caddesi oldu. Çok sayıda aracın yer aldığı bir düğün konvoyunda yaşanan anlar olayı uzaktan gören bir vatandaş tarafından an be an kayıt altına alındı.

TRAFİĞİ TEHLİKEYE SOKTU

Düğün konvoyunun içerisinde yer alan bir şahıs aracı ile akan trafiğin olduğu yerde patinaj yaparak insanların canını tehlikeye soktu. Yaptığı hareketle diğer sürücülerinde tepkisini çeken şahıs yaptığının bedelini ödemek zorunda kaldı.

Düğün konvoyu içerisinde yoğun bir şekilde trafiğin ilerlediği yerde patinaj yapan şahsın aracı arıza yapıp yol ortasında kaldı. Kendince gösteri yapmaya çalıştığı tahmin edilen şahıs bu seferde trafiğin akışının engellenmesine ve insanların mağdur olmasına neden oldu.

ARACI BOZULDU

Yaptığı hareket ile caddeyi lastik dumanına boğan bilinçsiz sürücünün aracının bozulması sonrasında olay yerine çekici çağrıldı. Aradan bir süre geçtikten sonra olay yerine gelen çekici arıza yapan aracı aldı ve gitti. Sürücülerin zamanlarından çalındığı ve bir dikkatsizlik yüzünden mağdur edildiği anlar çekicinin aracı alıp gitmesi ile sona erdi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER