Ankara’da EGO otobüs şoförü ile yolcu arasında kavga çıktı

Başkent Ankara'da zaman zaman kavga haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak EGO otobüs şoförü ile bir yolcu arasında hakaret nedeniyle kavga çıktığı öğrenildi.

ANKARA (İHA) - Başkent Ankara'da basına yansıyan bazı kavga olayları yaşanmaya devam ederken bu olaylardan biri daha basına yansıdı. Her gün binlerce Ankaralının şehir içi ulaşımını sağlayan EGO otobüslerinde çeşitli olaylar yaşanıyor. Zaman zaman yolcular, zaman zaman da yolcular ve şoförler arasında çıkan kavgalar Ankara halkının da gündeminde yer alıyor.

Son olarak Başkent Ankara’da EGO otobüsünde bir yolcunun şoföre hakaret edip bıçak çekmesinin ardından kavga çıktığı iddia edildi.

ANKARA'DA OTOBÜS ŞOFÖRÜ İLE YOLCU ARASINDA KAVGA

Olay, Ankara'nın Yenimahalle ilçesi İstanbul Yolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, 540 numaralı hatta çalışan EGO otobüsünün şoförü ve yolcu arasında ilk olarak ‘hakaret’ nedenli gerginlik yaşandı. Otobüste bulunan yolculardan birisinin hakaret edip bıçak çekmesinin ardından EGO şoförü ve yolcu arasında tartışma başladığı öğrenildi.

Otobüste bulunan diğer yolcuların araya girmesinin ardından aşağı indirilen yolcu, otobüsün ön camına yumruk atarak EGO şoförüne yönelik hakaretlerine devam ederken görgü tanığı vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polisler, olayla ilgili inceleme başlattı. O anlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Haberankara.com