Ankara'da emniyet güçlerinden Kafes-45 Operasyonu! 3 suç örgütü çökertildi

Yeni günün sabah saatlerinde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonların detaylarını vatandaşlar ile paylaştı. Bakan Yerlikaya 3 il merkezli 12 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda 3 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

Türkiye her gün yeni bir suç örgütü çökertildi haberleri almaya devam ediyor. Edinilen bilgiye aralarında Ankara'nın da yer aldığı 12 şehirde düzenlenen operasyon sonucu 3 organize suç örgütü çökertildi.

Söz konusu operasyonlarda toplam 63 kişinin yakalandığı bilgisini veren Bakan Yerlikaya operasyonların Aydın, Kastamonu ve Balıkesir merkezli olduğunu ve bu şehirlerde başlayan operasyonların başka şehirlerde de devam ettiğini ifade etti.

3 SUÇ ÖRGÜTÜ ÇÖKERTİLDİ

3 ayrı suç örgünün etkisiz hale getirildiği ifade eden Bakan Yerlikaya operasyonun detayları ile ilgili Kastamonu'da başlayan ve 10 şehir ile iletişimde olunan operasyonda kuyumculuk adı altında faaliyet gösteren ve 14 paravan şirket ile 105 Milyon TL'lik vurgun gerçekleştiren 21 şüphelinin, Aydın'da başlayan ve 4 şehirde de devam ettirilen operasyonda araç satış işlemlerinde hile yapan 35 kişinin ve Balıkesir'in bir çok ilçesinde sürdürülen operasyonda maddi olarak zor durumda olan vatandaşlara yüklü miktarda faiz vererek haksız kazanç elde etmeye çalışan 7 kişinin yakalandığını açıkladı.

Operasyon ile ilgili detaylı bilgileri sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Yerlikaya “Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı, Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamız ile MASAK’ı ve Gelir İdaresi Başkanlığımızı tebrik ediyorum" diyerek emniyet güçlerine iyi dileklerini gönderdi.

SONRAKİ HABER