Ankara'da feci kaza! Otomobil trafik direğine çarptı

Çankaya güne acı bir haber ile uyandı. Edinilen bilgiye göre ilçede yaşanan trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Ankara'da feci kaza! Otomobil trafik direğine çarptı

Ülke genelinde sık yaşanan kazalar beraberinde istenmeyen haberleri de getiriyor. Yaşanan kazalarda çok sayıda vatandaş hayatını kaybediyor.

ÇANKAYA'DA ACI KAZA

Ankara haftanın son gününe bir kaza haberi ile uyandı. Çankaya ilçesinden gelen haberde bir otomobilin caddede giderken bir trafik levhasına çarptığı öğrenildi.

Nasıl meydana geldiği bilinmeyen kaza yaşanır yaşanmaz çevredeki duyarlı vatandaşlar emniyet ve sağlık ekiplerini kazanın yaşadığı alana çağırdı. Olay yerine gelen ekipler hızlı bir şekilde araç içindeki şahıslara müdahalede bulundu.

Ankara'da feci kaza! Otomobil trafik direğine çarptı

Sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda ise üzücü haber geldi. 5 kişinin içinde bulunduğu aracın sürücüsünün olay yerinde can verdiği öğrenildi. Araç içinde sıkıştıkları yerden ekiplerin yardımı ile çıkarılan diğer 4 kişi ise vakit kaybetmeden tedavi edilmek üzere hastanelere götürüldü.

EKİPLER OLAY YERİNE GELDİ

Ağır hasar aldığı görülen aracın etrafında ise emniyet ekipleri tarafından bir alan oluşturuldu. Alana gelen polis ekipleri kazanın nasıl meydana geldiğini ve adli süreci ilerletmek adına incelemelerde bulundu.

Libya caddesinde yaşanan kaza vatandaşlarında korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. Cadde sakinleri endişeli bakışlarla süreci takip etti.

SONRAKİ HABER