ANASAYFA Ankara Ankara'da FETÖ firarisi 15 kişi yakalandı

Ankara'da FETÖ firarisi 15 kişi yakalandı

Başkent Ankara'da asayiş çalışmaları devam ediyor. Kentte pek çok operasyona imza atılırken bu kez FETÖ firarisi olduğu tespit edilen 15 kişinin yakalandığı ifade edildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da FETÖ firarisi 15 kişi yakalandı

ANKARA (AA) - Ülkemizde huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalar yapılıyor. Ankara'da da ekiplerin 7 gün 24 esaslı çalışması devam ederken Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen çalışma kapsamında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi isimler belirlendi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen çalışma sonucu FETÖ firarisi olduğu tespit edilen 16 kişinin yakalandığı ifade edildi. 16 kişinin adres belirleme çalışması titizlikle yürütülürken tespitlerin de  yapıldığı ifade edildi. Bu çerçevede yakalama operasyonu için düğmeye basıldı.

FETÖ FİRARİSİ 16 KİŞİ TESPİT EDİLDİ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen çalışmalar kapsamında, haklarında yakalama emri bulunan 16 FETÖ üyesinin adresleri tespit edildi.

FETÖ FİRARİSİ 15 KİŞİ ANKARA'DA YAKALANDI

FETÖ üyesi olduklarına dair yürütülen soruşturma ve kovuşturmalar kapsamında haklarında yakalama emri çıkarılan 16 firari şüpheli, sanık ve hükümlünün, Ankara'da bulundukları adreslerin tespiti üzerine Cumhuriyet Başsavcılığınca çalışma yürütüldü. 16 firariden 15'i gözaltına alındı. Gözaltına alınan 15 firari isimle ilgili işlemlere, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde devam ediliyor. Detayların Savcılık tarafından kamuoyuna sunulması bekleniyor. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Saadet Partisinde Temel Karamollaoğlu dönemi kapanıyor! Kongre tarihi belli oldu

Saadet Partisinde Temel Karamollaoğlu dönemi kapanıyor! Kongre tarihi belli oldu