ANASAYFA Ankara Ankara'da FETÖ operasyonu! 16 kişiye gözaltı kararı

Ankara'da FETÖ operasyonu! 16 kişiye gözaltı kararı

Ülke genelinde FETÖ yapılanmasına yönelik operasyon kararları artarak devam ediyor. Teknik ve fiziki takip sonucu suçlu şahıslar yakalanarak cezaları veriliyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara'da FETÖ operasyonu! 16 kişiye gözaltı kararı

ANKARA (İHA) FETÖ terör örgütü yapılanmasına yönelik yurt içi ve yurt dışı operasyonlar aktif bir şekilde sürüyor. Söz konusu operasyonlarda çok sayıda üst düzey örgüt yöneticisi ve örgüt üyesi şahıs yakalanıyor. Konu ile ilgili olarak Ankara'da da önemli yargı süreçleri ve operasyon süreçleri yaşanıyor.

Bu kapsamda Ankara'da yeni bir FETÖ operasyonu için düğmeye basıldı. Edinilen bilgiye göre terör örgütünün Kara Kuvvetleri Komutanlığı içerisindeki gizli yapılanmasına yönelik bir gözaltı kararı daha alındı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 16 kişiye gözaltı kararı verildiği duyuruldu. Söz konusu şahısların birbirleri ile nasıl bir irtibat sistemi kurduklarına dair de önemli bilgiler paylaşıldı.

KONTÖRLÜ SABİT HATLARI KULANIYORLARDI

Haklarında gözaltı kararı verilen şahısların Ankara'nın farklı yerlerinde bulunan küçük işletmelerdeki kontörlü sabit hatlar üzerinden birbirileri ile iletişim kurdukları ortaya çıktı. Söz konusu örgüt mensubu şahısların verilen gözaltı kararlarının ardından kısa sürede yakalanması bekleniyor. Yıllardır devam eden FETÖ operasyonu hakkında 100 binden fazla kişi tutuklandı. Halen yurt içinde ve yurt dışında FETÖ örgütüne yönelik operasyon faaliyetleri sürüyor. 

Bu kapsamda yakalanan ya da haklarında gözaltı kararı verilen şüphelilere dair kamuoyunu bilgilendirme açıklamaları yapılıyor. FETÖ ile mücadelenin ilerleyen yıllarda da sürmesi ön görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralıların yeni rotası belli oldu! Burada her şey çok ucuz çay 2, kahve 3 TL sandalyesini minderini alan koşsun

Ankaralıların yeni rotası belli oldu! Burada her şey çok ucuz çay 2, kahve 3 TL sandalyesini minderini alan koşsun