Ankara'da gelinlik denemelerinin ücretli olmasına karar verildi

Gelin adaylarını üzecek haber geldi. Ankara'da gelinlik denemelerinin ücretli olmasına karar verildi.

Ankara'da gelinlik denemelerinin ücretli olmasına karar verildi

Gelinlik denemelerinin ücretli olup olmaması hakkında çok sayıda iddia ortaya atılmıştı. Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Odası, fazla deforme olması nedeniyle gelinlik denemelerinin ücretli olmasına karar verdi.

Yaz mevsiminin gelmesiyle düğün sezonlarında yoğunluk arttı. Gelin ve damatların düğün heyecanı başladı. Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan gelin adaylarını üzecek bir haber geldi. Ankara'da gelinlik denemesi artık ücretli olacak.

Gelinlikçilerde kendisine uygun modeli seçmek için birçok model deneyen adaylar, ister istemez gelinliklerin zarar görmesine neden oluyor. Bu nedenle Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Odası, gelinlik denemelerinin ücretli olmasına karar verdi. Gelinler, gelinlik seçiminde belli bir ücret ödeyeceği için zor bir süreç onları bekliyor. Bazı gelin adayları gelinlik modellerinde kararsız kalıyor ve kendisi için en iyisini bulana kadar gelinlik denemek durumunda kalıyor. Durum böyle olunca da gelinliklerde deforme oluyor. Bu nedenle gelinlik denemelerinin ücretli olmasına karar verildi.

Ankara'da gelinlik denemelerinin ücretli olmasına karar verildi

GELİN ADAYLARI MUTSUZ

Bazı esnaflar, gelinlik denemesinin ücretli olması konusunda yapılan uygulamanın doğru olduğunu düşünüyor. Bazı esnaflar ise bu durumun müşteri kaybına neden olacağını ifade ediyor. Gelinlik denemelerinin ücretli olması kararını kimlerin uygulayıp uygulamayacağı ise bilinmiyor. Deneme ücreti alınan gelinliğin satın alınması durumunda, o paranın fiyattan düşüleceği bilgisine ulaşıldı.

Gelin adayları, konu hakkında büyük üzüntü yaşadı. Bazı gelin adayları, bu durumun bütçelerini olumsuz yönde etkileneceğini ifade etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER