Ankara'da hareket halindeki otomobil alev alev yandı! An be an kameralarla kaydedildi

Ankara'da hareket halindeki bir araç alev alev yanmaya başladı. O anlar çevredeki bir vatandaş tarafından an be an cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Başkent Ankara'da, bugün öğlen saatlerinde bir otomobilin cayır cayır yandığı görüntüler yürekleri ağza getirdi. O korku anlar ise çevredeki bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Ankara'nın Bala ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki bir otomobil henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Otomobilin cayır cayır yanmaya başlamasıyla çevredekiler panik oldu.

Görgü tanıklarının haber vermesi üzerine olay yerine hemen itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri olay yerine geldikten sonra cayır cayır yanan otomobile müdahale ederken, o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla an be an kaydedildi.

OTOMOBİL KÜLE DÖNDÜ

İtfaiye ekiplerinin başarılı çalışmaları sonucu otomobildeki yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Ardından ekipler yangını soğutma çalışmalarını tamamlarken yanan otomobilden geriye kül kaldı.

Yanan otomobil kullanılamaz hale gelirken, çevredekiler olayın neyden meydana geldiğini merak etmeye başladı. Yangının henüz neden çıktığı belirlenemezken, polisin olayla ilgili detaylı incelemelerde bulunulduğu öğrenildi.

Otomobilin cayır cayır yandığı anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla an be an kaydedildi.

Haberankara.com