Ankara'da hemşireden duyarlı davranış! Yaralıya ilk müdahaleyi yoldan geçen hemşire yaptı

Ankara Elmadağ'da bir kadın, cadde üzerinde yürürken fenalaşarak yere düştü. Düşmenin etkisiyle yaralanan kadına yoldan geçen bir hemşire müdahale etti.

Ankara'da hemşireden duyarlı davranış! Yaralıya ilk müdahaleyi yoldan geçen hemşire yaptı

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde yere düşerek başından yaralanan bir kadının yardımına o sırada aynı caddeden geçen bir hemşire koştu. Hemşirenin duyarlı davranışı ise vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

Elmadağ'da yere düşerek başından yaralanan kadına ilk müdahaleyi yoldan geçen hemşire yaptı. Ankara’da cadde üzerinde yürürken aniden rahatsızlanarak yere düşmesi sonucu başı kanayan kadına o esnada yoldan geçen hemşire müdahalede bulundu. Elmadağ’da yolda yürüyen bir kadın rahatsızlığı sebebiyle dengesini kaybederek yere düştü. Düşünce başı kanamaya başlayan kadın fenalaştı. Tam o sırada aynı caddeden geçen bir hemşire olayı fark ederek yardım etmek için yaralı kadının yanına koştu. Fenalaşan kadına ilk müdahaleyi yoldan geçen hemşire Emel Yıldırım yaptı.

HASTAYA YANLIŞ MÜDAHALEDE BULUNULMASININ ÖNÜNE GEÇTİ

Yaralı kadına ilk müdahalede bulunan hemşire Emel Yıldırım, yardım ettiği sırada vatandaşlara uyarıda bulundu. Yıldırım, hastaya herhangi bir yanlış müdahalede bulunulmasının da önüne geçti. Vatandaşlar ise o sırada olayı ihbar ederek yardım istedi. Ambulans gelene kadar hastanın başından ayrılmayan hemşire Emel Yıldırım'ın duyarlı davranışı, çevredeki vatandaşlar tarafından taktir edildi.

Yolda yürürken aniden rahatsızlanıp yere düşen kadın, olay yerine giden ambulansla Elmadağ Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı kadın, tedavi altına alındı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER