ANASAYFA Ankara Ankara'da iki hırsız park halindeki otomobilden binlerce liralık eşyaları alıp kaçtı!

Ankara'da iki hırsız park halindeki otomobilden binlerce liralık eşyaları alıp kaçtı!

Başkent'te yaşanan hırsızlık vakası pes dedirtti. İki hırsızın rahat bir şekilde bir arabadan eşya çalma anları kameralara an be an yansıdı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara'da iki hırsız park halindeki otomobilden binlerce liralık eşyaları alıp kaçtı!

Hırsızlık vakalarının sıklıkla yaşandığı adreslerden olan Ankara'da yaşanan olay iki kişiden oluşan bir ekip tarafından gerçekleştirildi. Yenimahalle'de yaşanan olayda aracın sahibi mağdur olduğunu ifade etti.

Nisan ayının ilk günlerinde Şentepe mahallesinde yaşanan olayda iki kişi park halinde duran bir aracın yanına yaklaştı. İçlerinden birisi etrafı kolaçan ederken diğer şahıs araç camını kırarak soygun yapmaya başladı.

MAĞDUR ŞAHIS KONUŞTU

Hırsızlık işlemini tamamlayan iki kişi aracın yanından hızlıca uzaklaştı. Olay sonrasında zarar gören aracın sahibi şahısları tanımadığını söyledi. Mağdur vatandaş “Arabamın yanına gittiğimde kapı kilidinin kırık olduğunu gördüm. İçerisinden eşyaların çalındığını fark ettim. Kamera kayıtlarını izledik. Ellerinde aletlerle arabanı yanına gelmişler. Aracın içerisinde değerli tespihler ve iş için kullandığımız kablolar vardı. Onları çalmışlar. Polise gittik, şikayetçi olduk. Kendilerini tanımıyorum. Araca da hasar vermişler. Toplam zararımız 4 bin lira” şeklinde konuştu.

ARAÇ İÇİNDE DEĞERLİ EŞYA BIRAKMAMANIN ÖNEMİ

Konu ile ilgili olarak polis ekiplerinin çalışmalarına devam ettiği biliniyor. Araç sahibi de kendisini mağdur eden şahısların bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmesini istediğini belirtiyor. 

Benzer hırsızlık vakaları yaşamamak için araç içerisinde değerli eşya bırakmamanın önemi bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.  Sürücülerin aynı olayları yaşamamak adına daha dikkatli olması gerekiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Güdül Belediye Başkanı Doğanay temizlik çalışmaları hakkında bilgiler verdi

Güdül Belediye Başkanı Doğanay temizlik çalışmaları hakkında bilgiler verdi