Ankara'da iki ilçede eş zamanlı kaçak sigara operasyonu!

Başkent Ankara'da kaçakçılık ile mücadele kapsamında emniyet birimlerinden Altındağ ve Yenimahalle ilçesinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Düzenlenen operasyonun detayları vatandaşlar ile paylaşıldı.

Ankara'da iki ilçede eş zamanlı kaçak sigara operasyonu!

Ankara'da suç örgütlerine ve illegal yöntemler ile haksız kazanç sağlayanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında suçlular yakalanmaya devam ediyor. Konu ile ilgili olarak Ankara'nın iki merkezi ilçesi Altındağ ve Yenimahalle'de kaçak sigara operasyonu gerçekleştirildi.

2 İLÇEDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından şehir genelinde düzenlenen araştırmalar ve tetkikler kapsamında iki adreste kaçak sigara ve tütün ürünlerinin saklandığı bilgisine ulaşıldı. Yasa dışı yollardan temin edilen kaçak ürünleri piyasaya sürülmeden ele geçiren emniyet birimleri eş zamanlı operasyon gerçekleştirmek için düğmeye bastı.

Ankara'da iki ilçede eş zamanlı kaçak sigara operasyonu!

Hızlı bir şekilde belirlenen adreslere operasyon gerçekleştirmek için harekete geçen emniyet güçleri, adreslerde 2 kişi olduğunu belirledi. Altındağ ve Yenimahalle ilçesinde eş zamanlı operasyon sonucunda ise binlerce adet tütün ve tütün ürünü ele geçirildi. Kaçak sigara ve tütün ürünlerini piyasaya sürülmeden ele geçiren emniyet güçleri ele geçirdikleri ürünleri sergiledi. Yapılan başarılı operasyon sonucunda yakalan 2 kişiye cezai işlem uygulandı.

BAŞKENTTE OPERASYONLAR HIZ KESMİYOR

Neredeyse her gün kapsamlı operasyonlara sahne olan Ankara'da kaçakçılık ile mücadele aralıksız sürüyor. Kanun dışı yöntemler ile para kazanmak için hareket eden suçlular Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yakalanıp cezalandırılıyor.

SONRAKİ HABER