Ankara'da iki sürücü trafiği birbirine kattı! Akan trafiğin ortasında kavga ettiler

Ankara'da iki sürücünün akan trafikteki kavgası neredeyse can alıyordu. Trafiğin ortasında ettikleri kavga tehlikeli anlara neden olurken o anlar an be an başka bir sürücü tarafından kaydedildi.

Başkentte, sabah saatlerinde iki sürücünün trafiğin ortasında ettiği kavga tehlikeli anlara neden oldu. Sadece kendilerini değil diğer sürücüleri de tehlikeye atan sürücülerin o anlarını başka bir sürücü kaydetti.

Olay, bugün sabah saatlerinde, Eskişehir yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eskişehir yolu üzerinde iki sürücü henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Sürücülerin tartışması giderek alevlenirken, ikili akan trafikte ateşli bir kavgaya tutuştu.

AKAN TRAFİKTE KAVGA ETTİLER

Akan trafikte birbirleriyle tartışan iki sürücü, bir yandan da tehlikeli hareketlerde bulundular. İki sürücünün trafiğin ortasındaki tehlikeli hareketleri nedeniyle hem kendilerinin hem de diğer sürücülerin hayatı tehlikeye girdi.

İnsanları hiçe sayarak akan trafikte birbirlerine tehlikeli hareketler yapan ve tartışmaya devam eden sürücüler endişeye neden oldu.

BAŞKA BİR SÜRÜCÜ O ANLARI KAYDETTİ

İki sürücünün tartışmasını bir başka sürücü, cep telefonu kamerasıyla an be an kaydetti. O anlar ardından herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmazken, olası bir trafik kazası da ucuz atlatıldı.

İki sürücünün kavgası diğer sürücülerin de hayatını tehlikeye attı. Sürücüler, kavga eden ikiliye tepkilerini gösterdi.

Haberankara.com