Ankara'da insanları ilan yoluyla dolandıran 16 kişi gözaltına alındı

İnsanların mağduriyetleri ya da ihtiyaçları üzerinden onları dolandırma vakaları her geçen gün artıyor. Dolandırıcıların pes dedirten yöntemleri insanları daha fazla dikkatli olmaya sevk ediyor.

Ankara'da insanları ilan yoluyla dolandıran 16 kişi gözaltına alındı

Konu ile ilgili olarak Ankara'da yeni bir operasyon daha gerçekleştirildiği bildirildi. Dolandırıcılar bu sefer araba tamiri ve parça değişimi konusu üzerinden insanların paralarını çalma yoluna gitti.

ART NİYETLİ YÖNETMLER

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Şube Müdürlüğü şehirde tespit edilen dolandırıcılara karşı harekete geçti. Şahısların internet üzerinden Ankara'nın Etimesgut ilçesi sınırları içerisinde olan Şaşmaz Sanayi Sitesinde iş yerleri için ilan veren şahısların burada farklı yöntemler ile müşteriler üzerinden haksız kazanç elde ettiği öğrenildi.

FİRARİLERİ ARAMA SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Ankara emniyeti konu ile ilgili bulunan 23 kişi olduğunu öğrenip gözaltına alınmaları için tespit edilen noktalara operasyon düzenledi. Gerçekleşen operasyonda 23 kişiden 16'sı gözaltına alındı. Geri kalan isimlerden 1'sinin yurt dışında, 3'ünün cezaevinde olduğu öğrenilirken geri kalan 3 kişinin de aranmasına devam edildiği öğrenildi.

Ankara'da ve ülke genelinde insanları ticaret üzerinden dolandırmak ya da illegal yöntemlerle aldatmaya karşı çalışmalar sürüyor. Bu konuda emniyet birimleri bu işlemlere teşebbüs edenlerden fark edilenlerin kendilerine bildirilmesini istiyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER