ANASAYFA Ankara Ankara'da kaçakçılıkla mücadele operasyonları gerçekleştirildi!

Ankara'da kaçakçılıkla mücadele operasyonları gerçekleştirildi!

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ankara'da düzenlenen kaçakçılık ile mücadele operasyonlarını paylaştı. Operasyonlarda 4 kişiye adli işlem yapıldığı belirtildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara'da kaçakçılıkla mücadele operasyonları gerçekleştirildi!

Bugün Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yayımlanan videolu paylaşım ile birlikte Ankara'da kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda 6 şüpheliye adli işlem yapılırken çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 18-22 Nisan tarihlerinde il genelinde yürüttükleri çalışmalar neticesinde belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Bu operasyonlar sonucunda ise 4 kişi için adli işlem başlatıldığından bahsedildi.

ANKARA İL GENELİNDE KAÇAKÇILIK İLE MÜCADELE OPERASYONU DÜZENLENDİ!

Düzenlenen bu operasyonda, 4 şüpheliye adli işlem yapılırken, 1 milyon 650 bin boş makaron, 480 bin doldurulmuş makaron, 9 bin 480 paket gümrük kaçağı sigara, 3 bin 600 elektronik sigara, 50 kilogram sahte bandrollü kıyılmış tütün, 1 sigara sarma makinesi ve 1 kompresör ele geçirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından aktarılan bilgiler çerçevesinde Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 4-5 Nisan'da il genelinde düzenlediği operasyonlarda ise 2 şüpheliye adli işlem yapıldı.

Buna göre operasyonda, 5 bin 875 gümrük kaçağı elektronik eşya ve oyuncak, 4 bin 40 gümrük kaçağı cinsel içerikli macun ele geçirildiği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çankaya Belediye Başkanı Güner, ODTÜ yönetimi ile görüşerek öğrencilerin talebini iletti!

Çankaya Belediye Başkanı Güner, ODTÜ yönetimi ile görüşerek öğrencilerin talebini iletti!