Ankara'da kan donduran cinayet! İngiliz vatandaşı Çekyalı eşini katledip canına kıydı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşanan olay kadın cinayetinin dünya genelinin ortak sorunu olduğunu ortaya koydu. Olayı öğrenen bir çok vatandaş şaşkınlığını gizleyemedi.

Ankara'da kan donduran cinayet! İngiliz vatandaşı Çekyalı eşini katledip canına kıydı

Başkent Ankara metropol bir şehir olmasından dolayı çeşitli nedenlerden dolayı çok sayıda yabancı uyruklu vatandaşı bünyesinde barındırıyor. Bu nedenle adli vakalarda farklı milletlere mensup vatandaşların işlediği suçlarda yer alabiliyor.

Bu duruma son bir örnek Çankaya'nın İncek mahallesinde meydana geldi. 11 Haziran günü yaşandığı ifade edilen olayda bir İngiliz müzisyen ile Çekya uyruklu eşi arasında tartışma çıktı.

HAYAT ARKADAŞININ VE KENDİSİNİN YAŞAMINI SONLANDIRDI

Kadının cep telefonuna gelen mesajlardan dolayı çıktığı ifade edilen tartışma giderek büyüdü. Tartışma sonucunda sinirlerine hakim olamayan İngiliz müzisyen ilk olarak eşini silahla katletti. Şahıs eşini katletmesinin ardından aynı silahla kendi yaşamına son verdi.

KADININ NAAŞINI ALAN OLMADI

Çiftin geride 3 çocuk bıraktığı gibi acı bir gerçek ortaya çıkarken çocukları karı kocanın yakınlarının teslim aldığı ve İngiliz müzisyenin naaşının ülkesine götürüldüğü öğrenildi. Eşi tarafından hayattan koparılan kadının ise cenazesini henüz kimsenin almadığı ve beklediği bildirildi.

Yaşanılan bu acı cinayet kadın cinayetleri konusunu bir kez daha gündeme getirdi. Kendi hayat arkadaşları tarafından yaşamdan koparılan kadınların sayısı bir kez daha artmaya devam etti.

SONRAKİ HABER