Ankara'da kan donduran kaza! Otomobil kamyona ok gibi saplandı

Yenimahalle ilçesinde gece saatlerinde yaşanan kaza akıllara durgunluk getirdi. Park halindeki bir kamyona arkadan sert bir şekilde çarpan otomobilin sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Ankara'da kan donduran kaza! Otomobil kamyona ok gibi saplandı

Ankara güne üzücü bir kaza haberi ile daha başladı. Peş peşe yaşanan ölümlü kazalara bir yenisinin daha eklendiği bu olay sabaha karşı meydana geldi.

ARKADAN ÇARPMANIN SONU KÖTÜ BİTTİ

Mevlana bulvarında yaşanan kazanın park haline duran bir kamyona, bir otomobilin sert bir şekilde çarpması sonucu yaşandığı öğrenildi. Saat 4'te yaşanan bu olay sonrasında olaya tanık olan vatandaşları hızlı bir şekilde kaza alanına yöneldi. Sürücünün hangi nedenle kamyona arkadan çarptığı şu an için bilinmezken yaşanan kazada araç şoförünün olay yerinde vefat ettiği öğrenildi.

Ankara'da kan donduran kaza! Otomobil kamyona ok gibi saplandı

Başka bir can kaybı ya da yaralanmanın meydana gelmediği kaza ihbarı alır almaz olay yerine gelen sağlık ekipleri hayatını kaybeden şahsın cansız bedeninin morga götürdü. Kaza alanına gelen polis ekipleri de gerekli incelemeleri yapmaya başladı. Olayı aydınlatma adına park halindeki kamyonun şoförünü de gözaltına alan ekiplerin kısa sürede çalışmalarını sonlandırması bekleniyor.

Kullanılamaz hale gelen araç ise kaza alanına gelen başka ekipler tarafından olay yerinden alındı. Trafiğe müsait hale getirilen yolda yaşanan bu kaza günün ilk saatlerinde vatandaşlar tarafından öğrenildi.

SONRAKİ HABER