Ankara'da kan donduran şiddet! Yasaklı madde alan baba çocuklarını dövdü!

Duyanların kulaklarına inanamadığı olayın adresi Sincan oldu. Kundakta ve henüz 11 yaşında olan iki çocuğunu darp eden baba ekipler tarafından yakalandı.

Ankara'da kan donduran şiddet! Yasaklı madde alan baba çocuklarını dövdü!

Yasaklı maddelerin insanların iradelerini nasıl ellerinden aldığı ve bireylere neler yaptığı bir kez daha gözler önüne serildi. Aldığı maddenin tesirinde olan bir şahıs kendi eşini ve 2 küçük çocuğunu gözünü kırpmadan darp etti. Kan donduran olayda 6 yaşındaki çocuğun yoğun bakımda olduğu haberi ise olayın vahşetinin ne boyutta olduğunun en büyük göstergesi oldu.

TARTIŞMA ŞİDDETE DÖNDÜ

Edinilen bilgiye göre aldığı maddeden dolayı kendini kaybeden baba ilk olarak eşi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi ile beraber gözü dönmüş baba eşine şiddet uyguladı. Eşi ile durulmayan baba henüz 6 aylık bebeğini ve 11 yaşındaki kızını da dövdü.

Ankara'da kan donduran şiddet! Yasaklı madde alan baba çocuklarını dövdü!

MAĞDUR EŞ VE ÇOCUKLARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Ortalığı ayağa kaldıran olayın duyulmasının ardından ekipler cani babayı kısa sürede yakaladı. Babanın şiddet uyguladığı eşi ve kızı tedavi altına alınırken 6 aylık bebeğin yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Yaşanılan bu durum mahalle sakinlerini de ayağa kaldırdı. Sincan'ın Pınarbaşı mahallesinde yaşanan bu olayda vatandaşlar kendi eşine ve evlatlarına şiddet uygulayan bu adamın en yüksek noktadan cezalandırılmasını talep etti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER